LIVET

publicerat i <3;
Alltså. Livet hörni <3 Jag mår för bra för att det ska vara okej numera. Jag träffar så mycket fina människor, jag sover bra och mycket, träningen går fint och vädret ska vi inte ens prata om. Jag har nog aldrig varit med om en vackrare höst i hela mitt liv. Jag känner mig nykär i livet och det är en så härlig känsla. Häromdagen var jag så glad att jag var tvungen att dansa lite i hissen påväg till campus, och jag viftar så mycket att jag tappar min inte så täta termos i golvet? Det luktar fortfarande vaniljlatte i hissen, haha. Okej, nu kör vi en livsuppdatering i vanlig ordning. 
(null)
Lördag för en dryg vecka sedan. Helgen spenderades huvudsakligen i Norrpan för tävling! På lördagen hade jag en kass dag på banan. Så är det ibland. Då är det bara att rycka upp sig, ta nya tag och komma igen nästa gång. Trots dåliga matchresultat hade jag en tvärhärlig dag bland alla fantastiska människor. Efter en heldag i hallen åkte jag och mamsi hem till mig. Vi lagade tacos, åt länge länge och drack en massa chai <3 
(null)
Mami åkte hem hyfsat tidigt, jag duschade upp mig och favvomysdressen åkte på. Elvis var med som vanligt, hehe <3 Aprpåpå ingenting så har min hy blivit så fin den senaste månaden. Såklart är den inte fläckfri, men med tanke på hur illa den brukar vara så är det stor skillnad. 
(null)
Söndag. Dubbeln spelades i söndags och jag och E spelade bra! Vi vann en match efter riktigt stabilt spel, men tyvärr förlorade vi nästkommande match efter att ha gjort för många enkla misstag. Men på det hela taget en bra insats av oss, vi blir verkligen bättre och bättre som par för varje dag som går. Söndagskvällen spenderades hos mig tillsammans med M och E <3 
(null)
Måndag. Jag hade inte föreläsning på KK förrän vid ett, så jag tog en lååång sovmorgon och hämtade ut ett paket från Zalando. Blev smått föräldskad i denna teddyjacka, men fick ta mig i kragen och skicka tillbaka den då syftet var att hitta en jacka och inte något mysigt att krama... Efter några timmars plugg och en föreläsning brummade jag till hallen, aka mitt andra hem, och lirade boll en timme. En måndag helt i min smak <3
(null)
Tisdag. Jag började morgonen med en timmes yoga i vanlig ordning, och sedan cyklade jag till campus. Vi hade ett seminarie där vi spelade rollspel (älskar lärarutbildningen), och sedan pluggade vi i basgruppen tillsammans i ett par timmar. Sedan lämnade jag ett knökfullt campus och cyklade hemåt tillsammans med L <3 På kvällen lirade jag en och en halv timmes badminton med Göta och sedan cyklade jag hem lycklig i själen. 
(null)
Så jävla vackert utomhus. Det gör typ ont i min kropp för att det är så vackert? 
(null)
Onsdag. Vi hade kursens sista föreläsning på KK på morgonen och sedan stannade vi kvar ett par timmar för plugg. På torsdag skriver vi tenta och det är sååå mycket stoff som ska in i huvudet. Så i onsdags satt vi och försöka börja strukturera upp kursen inför tentapluggandet. På kvällen tränade jag 90 minuters spänst och explosivitet på gymmet, och det är underdrift när jag säger att det var fruktansvärt jobbigt :-)))
(null)
Torsdag. Vi betade av kursens näst sista seminarie och gick på VFU-utvärdering. När klockan närmade sig tre ryckte det i kaffe- och solnerven, så jag gav upp plugget och åkte hem. Väl hemma gjorde jag en vaniljlatte i en takeaway-kopp, snörde på mig gympaskorna och knallade ut i skogen i det strålande solskenet. En fantastiskt jävla torsdagseftermiddag. 
(null)
Fredag. Tenta-p startade och vi intog KK. Jag älskar att sitta på KK att plugga. Kaffet är billigt, påtåren är gratis (mycket vitkigt), miljön är mysig, det är gött folk som hänger där. Och när klockan börjar närma sig festdags är det krypavstånd till dansgolvet, hehe. Hur eller hur. Efter en hel dags tentaplugg cyklade jag till papi för fredagstacos och mys <3 Jag fick hjälp med att ge min cykel lite kärlek, och nu känns det som att den är ny. Tack papsi <3 
 
Sedan blev det lördag och jag hade en sån FANTASTISK dag. För första gången på över ett årtionde anordnade vi ett seriesammandrag på hemmaplan. För min del var det första hemmatävlingen på kanske åtta år, helt sjukt. Vi mötte två Stockholmslag och spelade sexton sjukt bra matcher. Den första lagmatchen vann vi med 5-3, och den andra slutade lika och därmed 4-4. Jag vann mina fyra spelade matcher, och trots att motståndet kanske inte var det absolut bästa är jag så nöjd med helgens spel. Framför allt var det så makalöst roligt att få spela på hemmaplan och ha ett stöd utöver det vanliga. Jag har nästan lite svårt att förklara i ord hur överväldigande det var, så roligt var det. Åh. Tack livet. 
 
Efter tio timmar i hallen åkte vi hem till A i Ryd för taco- och filmkväll. Vi åt tills vi storkande och skrattade tills vi nästan kissade på oss, och så kikade vi på en film som visade sig vara riktigt jävla dålig. Haha. Varför stänger man aldrig av en dålig film? Jag måste alltid titta klart på den oavsett hur dålig den är, förmodligen för att kunna rättfärdiga min recension för vänner efteråt, haha. 
 
Igår var det söndag och vi tentapluggade i Key hela dagen. När jag kom hem vid sexsnåret åt jag en makalöst god pizza till middag, och sedan ägnade jag kvällen åt att städa, diska och tvätta. Skönt att få stänga av hjärnan i ett par timmar.
 
Idag är det måndag och tenta-p fortsätter. Idag har vi pluggat på KK hela dagen. Bästa KK. Det känns som att tentan kommer att gå bra på torsdag, och jag känner mig läskigt lugn. Förhoppningsvis går det bra, och i annat fall finns det alltid omtentor. 
 
Nu sitter jag på bussen påväg hem från träningen. Vi körde en kvarts fys efter träningen som vanligt och idag körde vi, förutom de seders bliga upphoppen, utfallssteg med pump. HEJDÅ vad det bränner i benen. När, eller om, med tanke på trötta ben, jag kommer hem ska jag svänga ihop min favvosoppa och göra lite gott bröd <3 Imorgon står morgonyoga, tentaplugg och träning med Götisarna på schemat. Hör ni vad härligt? Livet alltså. Kramis på er. 
 
 

Kommentera inlägget här :