en veckas VFU och höstsol <3

publicerat i <3;
Hej på er i höstsolen <3 Hoppas ni mår fantastiskt. Det gör jag. Det är fredag och jag sitter i sängen och har myst ner mig under två filtar i myskläder. En Ben & Jerry's glass står bredvid mig och det är mysbelysning i hela lägis <3 (Okej, nu är glassen inte kvar på bordet bredvid mig, insåg att den höll på att smälta så fick snällt ställa den i frysen...)
 
Jag har haft en jättefin vecka. I den kursen jag läser för tillfället ingår en veckas VFU, så denna vecka har jag varit på en gymnasieskola här i Linkan. Jag har ansvarat för undervisning, druckit extremt mycket kaffe, ätit lunch i ungefär två timmar per dag p.g.a. få schemalagda lektion (TACK till min handledare <33) och bara haft det sjukt härligt. När vi körde utvärderingen i eftermiddags gav min handledare mig så mycket beröm, och några naturelever frågade mig i onsdags om jag kunde stanna förevigt som lärare på skolan. Alltså, ni hör ju. Jag blir sååå glad av att få höra de där orden, att någon annan på riktigt tror att jag kommer att bli en bra lärare. Fan, det värmer. 
 
Nu kör vi igenom veckan i vanlig ordning! 
Vi plockar väl upp där vi sa hejdå sist. Denna suddiga bild är från i lördags kväll när jag myste i soffan hela kvällen, åt kakor, drack te och tittade på Youtube. 
I söndags strålade Linköping. Jag mötte upp älskade Limpan på en lång morgonpromenad. Vi sågs vid halv tio och jag kom inte hem förrän strax efter tolv (!). Vid ettsnåret cyklade jag ner på stan igen och mötte upp mami. Vi slog oss ner på A Piece of Cake, jag drack en liter te och så pratade vi om skolan, badminton och livet i allmänhet. Min fantastiska mami <3
Efter vår långfika knallade vi förbi Clas Ohlson och jag spontanköpte en superdupermegafin lampa som nu har fått slå bo i mitt enorma fönster. Den gör sig väldigt fin där <3
Och så blev måndag och första dagen på VFU:n. 
I onsdags höll jag i en del av kemilektionen och brände av ett monsterexempel (för eleverna, inte för mig..). Under framtida VFU:er ska jag försöka att fota mina whiteboardanteckningar, man kan lära mycket av sig själv. Här exempelvis, varför knölade jag in sååå mycket i den högra kolumnen men så lite i den vänstra? Och varför kunde jag inte använt röd istället för blå färg för att highlighta det mest väsentliga? Så många frågor!! Och en del att jobba på, såklart :) 
Igår var det torsdag och jag hann vara hemma ett par timmar innan träningen, HURRA för det. Såklart hoppade jag i mjukiskläderna fortare än kvickt och så varvade jag städning, diskning och dans i tre timmar. Förövrigt har veckans träningspass gått så bra. Samtliga tre badmintonpass har gått suveränt, onsdagens gympass har gett mig en extrem tränignsvärk och yogan i tisdags morse var så härlig. 
Är det en kopia av bilden ovan?? Tänker ni, hehe. Idag efter att jag sagt tack och bock från min VFU-platsen i eftermiddags cyklade jag de trettio sekundrarna in till centrum för att lämna tillbaka en klänning. Ungefär en gång per år går jag in på New Yorker, och idag var det dags. Jag hittade den här faaaantastiska sportbehån, men köpte den ej. Ångrar mig bittert nu, men funderar faktiskt på att pallra mig tillbaka dit i veckan som kommer. Herrejesus så skön den var. 
 
Nu ska jag flytta rumpan från sängen och ta tag i lite disk och tvätt. Om en och en halv timme ska jag ha packat helgens badmintonväska och handlat, för då ska jag möta upp min favvomänniskor på stan och hänga <3 Dock blir det en tidig kväll för oss alla då vi imorgon brummar till Norrpan för en hel helg med tävlande! 
 
Okej, hörni. Ta hand om er i den krispiga höstsolen, njut av helgen och ha det fett jävla bra. Kram på er <3 

Kommentera inlägget här :