2018-11-10

publicerat i <3;
Hej finisar <3 Hur mår ni i mörkret? Fy, så mörkt det har blivit den senaste veckan. Solen går ned klockan 15.50, om den ens har gått upp. Jag märker att energin tryter lite, och det gör mig väldigt trött. Jag har sovit lite sämre än vanligt, och igår, fredag (när jag inte var schemalagd, som tur var!) bestämde jag mig för att ställa in dagen helt och ligga och mysa i soffan hela dagen. 
 
Utöver mörkrets påtagligt negativa påverkan på mig så mår jag jäkligt bra. Jättebra. You know the drill. Nu har jag ändå mått såhär bra i ett par månader och det är härligt att det äntligen är min vardag att mina dagar är roliga, engergifyllda och givande. Jag njuter så mycket. 
 
Okej, nu tar vi en kik på livets senaste tio dagar <3 
Onsdag. Vi hade föreläsning på KK på förmiddagen, och när klockan slog 12 kilade jag och Lise ner till Espresso House för att plugga vidare ett par timmar. Jag cyklade hem vid halv fem-snåret där på onsdagen och möttes av den här gulliga utanför vår port! <3 Hur fin, såhär inför Halloween. På kvällen cyklade jag till gymmet i vanlig ordning och körde ett pass för överkroppen. 
Torsdag. Vi körde lite grupparbete på förmiddagen, och så hade vi ett tre timmar långt seminarie på eftermiddagen. Kursen jag läser nu, UK 3, är en riktigt gosig kurs om betyg och betygssättning. Även fast jag känner att jag har bra koll (har trots allt läst drygt 40 hp didaktik nu) så är den väldigt nyttig. Och ganska rolig. Efter seminariet cyklade jag hem och fann min nya ögonbrynsskugga i brevlådan. Bilden ovan visar ett första försök med den och jag kan lugnt säga att jag fick lite panik när jag insåg hur mörk den var. Nu har jag fått in lite bättre snits och nu är vi kompisar, hehe <3 Och efter det lilla ögonbrynsäventyret tränade jag, såklart. Torsdagar <3 
 
Fredag. Jag var på föreläsning 10-12 på KK, och sen bestämde jag mig för att åka hem. Åt tacos gjord på vegofärs till lunch (vilket är typ det bästa jag vet numera) och så brände jag av tre timmars plugg. Sedan började det krypa i umgängesnerven så jag mötte upp Saris och Limpan för en promenix runt Stångån. Vi vinkade hejdå vid kvart i sex och då knallade jag till gymmet och körde ett spänstpass så jobbigt att min höft fick ont. Kanske inte det bästa som kunde hända men det onda försvann sekunden jag slutade med mina galna spänstövningar. Efter gymmet cyklade jag hem och sedan var det mysfredag deluxe <3
 
Lördag. Det vankades pannkakor till frukost och en riktigt god kopp kaffe <3 Jag vet inte varför men jag har fått dille på pannkakor och äter det i stort sett VARJE helg. Så jäkla gott. Efter långfrukost knallade jag ner på stan och mötte upp mami. Vi tog en promenad runt Stångån i det magiska vädret Linkan bjöd på, och sedan slog vi oss ner på Ronaldos och fikade i två timmar. Gos. När det blev kväll tog jag och min groddräkt oss iväg till Tannefors och A för häng innan en Halloween-lördag på Harrys. Damp i säng vid fyrasnåret efter en himla rolig kväll med mina tjejor <3
 
Söndag. Jag lyckades kravla mig ur sängen strax före elvasnåret, satte mig på cykeln och rullade ner centrum. Jag, E och R kikade in E's nya lägenhet och wow, så mycket potential den har! Hon kommer göra den magisk. Efter någon timme mötte vi upp en till tjejkompis och satte oss på Wayne's, käkade lunch och snackade ikapp livet. Så fint <3 Sedan cyklade jag hem och fick finbesök av papi. Vi satte upp mina gardiner i köket (vilket tog HUNDRA jävla år men nu är det gjort och det blev kalasbra) och sedan åt jag tacos till söndagsmiddag <3 Alltså. 11/10 på denna helg.
Ny vecka. Jag har varit katastroft dålig på att ta bilder denna vecka, tydligen. I måndags var jag mest trött, vad jag kommer ihåg. Jag pluggade, tränade och hade tydligen en dag utan vidare sociala medier-aktivitet. Sedan blev det tisdag, vi hade ett långt seminarie på eftermiddagen och så hjälpte jag till att inventera på H&M i Norrpan på kvällen. På onsdagen hade vi föreläsning på KK och sedan satt jag, L och A kvar tills klockan slog fem och vi nästan blev utkastade från stället. Jag vände hemma och tog mig sedan till gymmet där jag körde ett pass med utfallssteg, mer utfallssteg, thrusters med KB och fronts. Jag hade NOLL träningsmotivation i onsdags, men är så glad att jag orkade komma iväg. Det var välbehövligt. 
Torsdag. Vi hade eftermiddagsseminarie i vanlig ordning, och sedan fick jag tvärcraving efter ädelost. Sprang till affären och handlade och nu har jag fläskfilé a la Hennie för tio veckor framöver, känns det som. Inte mig emot. På kvällen tränade jag i hemmahallen, och det var så himla kul. Jag höll på att somna på bussen till träningen så jag var inställd på 90 minuters lugn träning, men jag fick så mycket energi av att vara i hallen att jag stannade två timmar och spelade, skrattade och svettades. 
Sedan blev det heeelg. Jag vaknade igår, fredag, och kände bara NEJ. Idag stannar jag hemma. Så det gjorde jag. Jag pluggade ingenting igår, gjorde inget annat vettigt heller för den delen, men hade en skön och välbehövlig dag hemma. På kvällen masade jag mig iväg till Flamman för att gå på korrefest. Tanken var att stanna där en timme eller två, för att socialisera mig lite, men tro fan att jag trillade in imorse klockan halv fem. 
 
Idag är det lördag, och dagen har varit väääääldigt kort. Dels så sov jag till halv två (!!!!), dels så har solen inte ens gått upp idag. Jag mötte upp mami på Simons för  mysfrukost/lunch/eftermiddagsfika, och efter en cappuchino och en surdegsfralla med salami och brie kan man inte annat än bli människa igen. Sedan jag kom hem vid fyrasnåret har jag suttit i soffan, kikat på PH, druckit te och tvättat. Som en helgdag ska se ut, helt enkelt. Nu ska jag skutta in i duschen, kasta i mig lite mat och sedan rulla till Tannefors. Ikväll ska jag och A på maskerad och det ska bli SÅ KUL. Är dock inte så taggad på att komma hem klockan halv fem på morgonen, haha. <3 
 
Okej hörni. Tack för att ni har läst kanske årets längsta inlägg och en stor mysig höstkram på er. Ta hand om er <3 

Kommentera inlägget här :