En fin vecka <3

publicerat i <3;
Hej finisar! Hur mår ni? Jag mår bra, men är lite sliten efter en sen kväll igår. Dock har jag haft lite långledigt i och med Kristi Himmelfärd, så trots att det bara är lördag har jag redan hunnit ha tre dagar ledigt. Så skönt. 

Okej, här kommer en drös bilder från den senaste veckan. Pussssss <3
(null)
Hemmet är vårfint. Jag försöker njuta så mycket som möjligt av lägenheten de sista veckorna här <3
(null)
(null)
Traditionsenligt har vi varit på Liseberg med klubben. För en vecka sedan var det dags och dagen kantades av fantastiskt väder, härligt sällskap och en fruktansvärt blöt Flumeride-åktur.
(null)
Veckan som har varit har levererat så MAGISKT fint väder. Titta bara på utsikten från mim balkong <333 Är förevigt tacksam för att jag får bo här.
(null)
En dag var vädret lika soligt och fint, men det var inte lika varmt. Så mina trasiga brallor fick åka på och så rockade jag denim on denim. 
(null)
I måndags hade vi säsongsavslutning. Jag vann klubbens Vandringspris för femte gången, och trots en rätt sketen säsong (förutom det faktum att jag har spelat SM!) är jag så stolt över mig själv <3
(null)
Sen blev det torsdag och röd dag. Dagen spenderades med Sara och Anna på Saras fantastiska balkong. Vi försökte plugga men det snackades mest skit, monterades soffbord och drack kaffe. 
(null)
Senaste ett och ett halvt dygnet har varit en riktig tiopoängare. Igår vid 11 mötte jag upp Beccis på stan. Hon gjorde mig sällskap till nagelsalongen medan jag blev fin <3
(null)
Sedan åt vi långlunch på Grekiskt & Gott, tog en sväng på stan och blev dyngsura i spöregnet <3
(null)
Sedan överraskade vi E på flygplatsen efter att hon har spenderat tre månader i USA <3 På kvällen åt vi takeaway och dansade loss i mitt vardagsrum innan vi begav oss till Harrys. När klockan slog tre sjöng vi sista tonerna av Stad i Ljus, och så kom vi inte i säng förrän vid fem. Nu har klockan passerat fem och jag har precis blivit lämnad ensam. Ikväll ska jag mysa med en vän och imorgon ska jag plugga järnet <3

Kommentera inlägget här :