Sommarens första inlägg <3

publicerat i <3;
Hej mina vänner <3 Hur mår ni i stekhettan? Visst att man i dagsläget är fruktansvärt trött på att höra hur satans varmt det är, men om ett par år när jag blickar tillbaka och läser det här inlägget vill jag minnas hur STEKHETT Linkan är just nu. Jag tror vi är inne på tredje, kanske fjärde veckan, med strålande sol och minst 22 grader. I söndags hade vi 31 grader mitt på dagen... kanske inte den härligaste dagen att stå och svettas i ett diskrum på jobbet på :-)

Jag har avverkat terminens sista tenta-p med flaggan i topp. När poängen trillade in på Studentportalen avslutade jag ett års kemistudier med högsta betyg, rakt igenom. En lätt overklig känsla. Att det har gått så bra mitt i all hjärtesorg. 

I vanlig ordning kikar vi på den senaste tiden i en rad bilder - denna gången ungefär en miljon. Sorry <3 Och puss <3
(null)
Tenta-p spenderas alltid i Key <3
(null)
Spenderade tid i lägis och bojkottade tenta-p. Experimenterade fram den perfekta islatten (som förövrigt nu är godare än Espresso House’s!!)
(null)
(null)
Sen fyllde Limpan år en varm fredag och hon bjöd in till kalas. Om du läser det här bästis så är du BÄST. Älskar dig till månen och tillbaka. Du förtjänar all lycka i hela vida världen <3
(null)
Det varma vädret gör att balkongdörren står öppen, dag in och dag ut. Så härligt. Kommer sakna den här balkongen.
(null)
(null)
Det blev lördag mitt i tenta-p och jag pausade för att se mina fantastiska pärlor dansa Nordens största bal <3
(null)
Så blev det måndag och tentan skrevs. Sedan brummade vi till Ikea och rockade trerätters i vanlig ordning.
(null)
På tisdagen hängde jag hos pappa, plockade upp lite grejer för att kunna måla i lägis och drack kaffe.
(null)
Tisdag kväll spenderades på 1854’s uteservering med mami och bror. Vi firade Mors dag i efterskott och det var så himla mysigt <3
(null)
Det blev onsdag och det var dags att börja måla i lägis!
(null)
Med den här pinglan! <3
(null)
Torsdagen spenderades på jobbet, och när klockan slog 18.56 gick startskottet för mina fem kilometer på Blodomloppet. Jag sprang 5.05 km på 25.20 och var galet nöjd. Efteråt åt vi picknick och sedan mötte jag upp mina kemister och gick ut och superfestade på KK.
(null)
Mycket tid har spenderats i lägis kvällsstid efter jobbet. Nu är garderoberna färdigmålade och idag ska jag flytta in de första kläderna <333 Mami och jag var där i söndags och drog ett flyttlass på sju flyttlådor... dvs typ en tiondel av alla grejer jag har :-))
(null)
(null)
Igår var jag ledig (!) och spenderade dagen på bästa vis. S kom över strax före nio för kaffe och jordgubbar på balkongen, och vid kvart i tio cyklade vi ner på stan där jag fick nya, fina klor. Vi tog en sväng på stan och sedan brummade jag till lägis för att äta lunch och måla det sista i garderoberna. Därefter åkte jag hem, skickade iväg ett par viktiga mail och fixade en labbrapport. Sedan cyklade jag de 350 metrarna till S för middag på balkongen, skitsnack och fransfärgning. Sist men inte minst drog jag av ett äckligt jobbigt träningspass och städade lägenheten på en veckas gammal disk, och så vråldäckade jag vid midnatt <3 Crazy bra dag. 

Idag är jag också ledig och ska försöka beta av en hög grejer. Nu ska jag göra i ordning en matlåda och brumma till lägis med en miljard galgar och ett klädlass som ska in i garderoberna <3 Vid fyra, eller fem, eller sex (jag har ingen koll) ska jag möta upp mina favvograbbar för att spöa dem i bowling och äta burgare på Beer and Burger. Topppppppppdag! 

Kommentera inlägget här :