Kompishäng, regn, student och en semestertripp till Sardinien

publicerat i <3;
Hej vänner. Hoppas ni mår bra <3 I skrivande stund ligger jag i en solstol i norra Sardinien. Min kära far fyllde ju 60 år i februari så han bokade ett hus (snarare ett palats) på Sardinien åt hela familjen, och nu är vi här hela gänget <3 Vi kom hit sent i lördags (idag är det måndag) och det är helt fantastiskt här. Det är varmt, men inte så varmt att man smälter bort. Det fläktar skönt från havet, som vi har en fantastiskt vacker utsikt över och gångavstånd till. 

Sedan vi hördes sist har jag haft ett par fina dagar. Såhär har de sett ut!
(null)
I tisdags var jag som sagt på Ikea. Sedan mötte jag upp mami, vi fixade i gamla lägenheten och drog ett flyttlass med vinterjackor och alla mina växter. Sedan åt vi middag i lägis och på kvällen tog jag en springtur på drygt 8 km <3
(null)
Det blev onsdag och kompishäng och garderobsmålning. Först kom A förbi, vi snackade skit i sängen och åt lunch. När hon åkte började jag måla mina garderobsdörrar, och så fick jag besök av F. När regnet började vräka ner fortsatte jag måla inomhus, och när jag var färdig sprang vi ut i regnet i en timme och lekte som två femåringar. Haha. Det var helt fantastiskt!! Sedan hade jag en mysig kväll <3 (null)
(null)
På torsdagen jobbade jag, och när jag kom hem var alldeles för trött för att orka socialisera mig. Jag städade hemma och körde ett kort träningspass, och så blev det fredag! Mina favvotjejer tog studenten, ÄNTLIGEN, och vi firade rejält. Först såg jag S springa ut från Folkunga, och en timme senare sprang E ut från bästa Berzan. Sedan kikade jag och M på flaken och åt en takeawaylunch innan vi besökte båda tjejernas mottagningar. Vid sjutiden var jag hemma och så kom bästis över. Vi åt middag, monterade mitt marmorbord och satte upp en tavla vid min säng <3  Mamma kom förbi en snabbis och när jag blev ensam lämnad vid elvatiden packade jag resväskan och skuttade i säng. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Och så blev det lördag och resdag till Sardinien. Och såhär har våra två dagar här hittills sett ut <3

Igår hängde vi vid huset hela dagen. Pappa och jag tog en promenad och på eftermiddagen gick hela gänget ner till sandstranden ett par minuters gång från huset. Den var helt öde. Knäpptyst, man hörde bara vågorna som slog in mot stenklipporna och fågelkvitter. Så harmoniskt. På kvällen promenerade vi bort till en restaurang i området, och sen somnade jag som en stock vid elvatiden <3 

Idag vaknade jag vid halv tio av att en busunge knackade på dörren. Efter lite frukost körde jag ett backintervallspass med massor upphopp, utfallssteg och grodhopp. Nu inväntar vi att klockan blir två så vi får bänka oss framför tv:n - Sverige spelar sin första match i VM idag! Det ska drickas öl och ätas chips hehe. 

Puss på er <3

Kommentera inlägget här :