I promise, I swear to you I’ll be okay. You’re only the love of my life

publicerat i <3;
HEJ MINA HJÄRTAN. Hur mår ni?
Idag är det måndag! Jag vaknade klockan fyra imorse av att en nedrans fluga surrade i mitt öra. Den slutade aldrig och jag var för sömnyr för att hinna smälla den. Så det blev kvalitativa fem timmars sömn inatt :-))) 

Hur som haver! Det är en dryg vecka sedan vi kom hem från Sardinien och jag har varit så ruskigt lat sedan dess. Två träningspass, dålig matlagning och i princip inga kompisdejter. Skämskudde. Å andra sidan var jobbveckan som följde efter Italien som en käftsmäll, så när jag var skulle vara ledig fredag och lördag damp jag i säng före halv nio på torsdagkvällen och sov i 13 timmar. Hjälp. 

Ska vi ta en kik på livet genom min kamerarulle? YAAAS det ska vi. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Veckan i Italien var så, så, så härlig. Vi drack cappuccinos och åt croissanter, kokade mokakaffe dagarna i ända, njöt vid poolkanten, tränade och besökte små pittoreska italienska byar. 
(null)
Sedan kom vi hem natten mellan lördag och söndag. På söndagen gick jag upp efter för få sömntimmar och tvättade, och resten av dagen pillade jag i lägenheten. Belysningen på balkongen kom upp <3
(null)
Jag blev nästan lite brun i Italien. Såhär slitig och trött och nöjd med tillvaron (på ett bra sätt ska tilläggas) var jag när jag sprang upp och ner till tvättstugan. 
(null)
I onsdags spelade Sverige match mot Mexiko. Vi såg matchen på Linggatan. Vi var ett gäng kompisar som härjade loss, drack öl, hoppade i soffan, åt chips och vrålade ikapp. Fantastiskt kul att vi vann och kvalificerade oss till åttondel. Ännu mer fantastiskt att Mexiko också gick vidare och att hela arenan BUBBLADE av glädje när båda lagen insåg hade gått vidare. 
(null)

(null)
Fixet i lägis fortsätter. Balkongmöblerna flyttade in i torsdags, och där har jag ätit middag hela veckan <3  Apropå kaffebryggaren. Jag blev helt frälst i mokakaffet vi drack i Italien, så jag klickade hem en Bialetti, och nu njuter jag av kaffe bryggt i mokabryggare varje dag :-))
(null)

(null)

 I fredags anlände ÄNTLIGEN min soffa. Tjugo i tolv knallade två starka män i min lägenhet med min soffa i småbitar. En och en halv timme senare var den färdigmonterad (av mig!) och nu står den i min vardagsrumshörna och är så jävla perfekt. Lägenheten har verkligen överträffat alla mina förväntningar. Jag trivs så bra. Känner mig trygg. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
I lördags hade jag en så bra dag. Jag spenderade förmiddagen på en fluffig, lummig gräsmatta där jag läste bok och lapade sol. Efter lite lunch mötte jag upp mami och så knallade vi till Babbo för en lördagsfika <3 På kvällen åt jag en mysig middag på Beer and Burger och avslutade kvällen med en långpromenad runt Stångån. Jag plockade även ut ett paket från HM innehållande en jeansjacka och bodyn som ni ser på bild över. Jag förstår inte varför jag inte äger fler v-ringade plagg?! Tycker det är så snyggt men har typ ett plagg. 

Nu är jag påväg hem från jobbet! Jag ska möta upp C på stan, hon ska få se min lägis och vi ska snacka ikapp livet. Imorgon har jag tagit ledigt för att åka på utflykt, det ska bli SÅ KUL. Ser så mycket framemot det.

PUSS PÅ ER. 


Kommentera inlägget här :