Home

publicerat i <3;
Hej mina fina. Vet ni vad? Jag skulle behöva skriva en hel roman här för att dokumentera allt som har hänt i livet den senaste månaden. Men jag orkar liksom inte det ännu. Livet ställdes på stand-by där någonstans i början av december. Terminens sista föreläsningar betades av, tusen laborationsrapporter skulle skrivas, det blev jul, nyår, tenta-p. Jag bor numera ensam. Jag försöker hitta rutiner i livet som bara kretsar kring mig - och det går bra. Jag lagar mat, städar, donar, träffar vänner, pluggar och tar hand om mig själv. Sätter upp mål för det kommande året, saker jag vill göra, platser jag vill besöka. Och jag mår okej. Vi får se vad framtiden har att utvisa. Inget är någonsin skrivet i sten.  

En sak jag har insett den senaste tiden är lugnet jag finner i att vara hemma. Jag flyttar på grejer, pratar med mina växter (vem är man ens) och funderar på hur alla grejer en dag ska klämmas in på typ 30 kvm istället för 70 kvm. Jag finner harmoni att allt i lägenheten är MITT. Min trygghet. Mitt hem. Det finns ingen plats jag hellre spenderar en vardagskväll än hemma i lägenheten. 

Den senaste tiden har jag donat extra mycket hemma. Jag tänkte att ni ska få se vad <3

(null)

På nyår var det såhär fint hemma. Ballongerna hänger kvar (har 50 stycken runt om i lägenheten...) men kuddfodralen har bytts ut mot lite mer våriga för ett par dagar sedan.

(null)

Julgran var jag tvungen att ha i år. Känns så satans vuxet att inhandla allt man behöver för att pynta granen, sedan åka och hugga ner en fin gran i skogen och spendera en halv dag med att försöka få den stå rakt i julgransfoten (misslyckades med det dock).

(null)

WAAAAAAHHHH. Fyra nya stolar och ett nytt bord har jag köpt. Är så galet nöjd med matplatsen och tycker verkligen om att spendera tid vid matbordet <3 Bordet och stolarna fyndade jag via Facebook, kom undan sjuuuukt billigt.

(null)

En ny tavla har flyttat in. Denna sitter numera i en tavellist i vardagsrummet, alltså inte i ramen på bilden. Älskar (!) motivet. Till höger om denna ska jag sätta upp en rund spegel med svarta läderband runt om, det kommer bli galet snyggt. 

(null)

I arbetsrummet har jag satt upp en tavla! Faktiskt idag. Jag hade en ram över och har länge velat ha något över skrivbordet, främst för att det ser så tomt ut utan gardiner (senare projekt...). Postern är temporär men visst blev det fint? 

(null)

Ett tomt nattduksbord känns som.. tomt. Så i väntan på att jag hittar två nattdukslampor jag tycker om fick lite annat smått flytta in i sovrummet så länge. Apropå böckerna har jag som nyårsmål att läsa fem böcker i år. Jag har fyra böcker beställda som jag ser fram emot att läsa såååå mycket.


Kommentera inlägget här :