20180130

publicerat i <3;
Hej vänner. Hur mår ni? <3
 
Jag mår bra idag. Har knallat runt i min nya, ultrafluffiga, fantastiska jacka och inte frusit ett dugg. Dagen har bestått av labbrapportskrivande, en fyratimmars-labb och kompishäng. En lunch på ett ställe, häng på nästa ställe, en snabb dejt i Baljan. Mysigt när man hinner träffa så mycket vänner på kort tid. Igår hann jag med en morgonkaffe i Baljan med en gammal vän jag inte träffat på typ fyra år, också såna där saker som ger en energi i en annars rätt grå vardag.
 
Utöver senaste veckans kompisdejter har jag inte åstadkommit så enormt mycket. Jag börjar bli lite smått nervös inför SM som jag spelar PÅ FREDAG. Samtidigt som jag är lite nervös är jag självklart taggad, det ska bli en så jäkla häftig upplevelse. Nervositeten inför SM har resulterat i att jag inte har varit särskilt effektiv pluggmässigt de senaste veckorna. Exempelvis: Om exakt en vecka ska jag ha lärt mig hela periodiska systemet utantill, samt alla grundämnens namn på svenska, engelska OCH latin. Ni hör ju. Problemet är inte duggan i sig (0,0 hp för övrigt... suck), det går självklart att lära sig om man arbetar effektivt och smart, men jag har ju inte ens börjat. 
 
Annars rullar livet på. Det gör ju det, oavsett om man vill eller inte. Jga börjar känna att jag formar min egen vardag, mer och mer för varje dag. Jag känner mig starkare, jag saknar mindre, jag är mindre arg, mindre ledsen. Jag växer. Men samtidigt låter jag mig själv att ha dagar då allt suger. Det är okej. Och det är de dagarna jag kommer att minnas som då jag var allra starkast. 
 
Nu ska jag krypa upp i soffan framför Modern Family, äta middag och sedan koka mig en kopp te. Ikväll väntar lite plugg, livets längsta dusch och tidig sänggång. Jag har varit konstant trött i snart två månader. Fan, det är tröttsamt att vara ledsen <3