EN BRA DAG

publicerat i <3;
Hej mina fina. Jag läste igenom inlägget jag skrev häromdagen, och jag kan väl konstatera att det där var inte en så jävla bra dag. De första två månaderna gick det sakta men säkert framåt, men i samma veva som vintern och blixthalkan kom tillbaka blev det lite för halt för att ta sig upp för den där uppförsbacken. Bra metafor ju. Men jag har insett att det här får vara en period där det inte går spikrakt uppåt (om än jävligt långsamt), utan jag trillar lite på vägen. Det får ju vara så.
 
Men idag, och även igår, har jag haft bra dagar. Igår var jag beredd på att vakna och känna att jag hade fått en fet jävla käftsmäll, men det gjorde jag inte. Jag körde bara på. Sysselsättdigsysselsättdigsysselsättdig. Det var så jävla skönt att krypa ner mellan lakanen strax före elva och känna att jag klarade det. Jag kände mig så stark. Imorse vaknade jag vid sex av att klockan ringde, jag steg upp, åt frukost och knallade till gymmet. Väl där gick jag på mitt första yogapass, och det var väldigt härligt. Jag tror att jag behöver ett par gånger för att hitta det där inre lugnet alla pratar om (eller om jag aldrig hittar det, hehe). Men där timmen mellan sju och åtta var rätt fantastiskt. Den sista halvtimmen låg vi på rygg och fokuserade på andning och att känna in kroppen, och jag bara grätgrätgrät. Det trillade så mycket tårar nedför mina kinder att de rann in i öronen. Ändå en väldigt fin start på dagen att ligga i ett rum med fina människor och gråta stillsamt medan någon ber mig fokusera tankarna på ovansidan av vänsterfoten. 
 
Resten av dagen har varit så himla bra. En dusch och lite bastande på gymmet, en promenad hem, en morgonkopp kaffe och en timmes plugg, en föreläsning, mysig lunch med vänner, en kul labb, två timmar plugg hemma, en god middag och en träning som faktiskt gick himla bra. Åh. Den här dagen vill jag leva på LÄNGE. Och här kommer lite virtuell styrka till er som inte har en lika bra dag som jag: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3