kravallköande och hemtentamensskrivande

publicerat i <3;

Hej på er! Hur mår ni?


Jag mår fint. Inte kanske just i denna stund då jag är hemma med mensvärk, men i det stora hela! Vi närmar oss slutspurten på termin två och klampar snart in i tenta-P. Det som återstår för min del är två stora hemtentor, varav den ena ska in på fredag, en komplettering och den beryktade flervarretentan den 29e maj. Det känns okej, så länge jag får in hemtenta på fredag och hinner komplettera min eftersläntande geometri-hemtamina. 

Sedan vi hördes sist har väl typ... en vecka passerat. Förra veckan hände inte supermycket. Jag träffade min sjukgymnast, tränade en del, spelade badminton, klippte mig och hade en muntlig redovisning. I fredags var vi hos S föräldrar och sedan mötte jag upp mina tjejer för en kväll på stan med skitsnack och hetsätande på Legends. Legendariskt mysigt. 

I lördags ägnade jag morgonen åt att städa och sedan jobbade jag hela dagen. På kvällen var vi hemma, lagade en god middag och myste i soffan hela kvällen <3 Dagen därpå, dvs på söndagen, hängde jag på campus större delen av dagen och gick på dubbla föreläsningar, och när jag kom hem och hade ätit middag med S stack jag ut och sprang! Det var första löprundan sedan skadan, och egentligen sedan i höstas. Jag kände ingen smärta i foten alls så det var (nästan) bara härligt :-) 

Denna vecka är jag som sagt insnöad på att skriva hemtenta. Undantaget blir på torsdag kväll då det är badminton, och på fredag kväll då det är UK! Jag är SÅ taggad! Särskilt på att se Movits! Vi köade inatt mellan 4-8 men vi byttes av, så jag behövde bara köa från klockan 6. När vi hade fått våra biljetter vid halv åtta-snåret räknade vi tills lektionen började vid 10, men då fick jag sån akut mensvärk att jag åkte hem istället. Väl hemma sov jag en timme, åt sedan lunch och har sedan dess suttit med min hemtenta. Ville bara kika in här i min choklad-och-kaffe-break. :-)


Jag har inget mer än en tradig selfie att bjuda er på, men det dör ni nog inte av. Nu ska jag återgå till hemtenta och skriva en tre, fyra timmar till innan det är dags för middag och ett träningspass. Puss på er!