summer is here <3

publicerat i <3;

Dra mig baklänges vad länge sedan jag skrev här. HUR MÅR NI? Jag hoppas ni mår fantastiskt. 


Sommaren är här. Mitt första år på universitetet, och en femtedel av min utbildning (!!!), är avklarad. Elva kurser har jag gått igenom, alla är klarade. Jag fick min sista kurs avslutad häromdagen och insåg att jag har satt sex kurser med högsta betyg. Hur galet är inte det? På något vänster satte jag högsta betyg på flervarretentan jag skrev i slutet av maj, och jag är fortfarande lite i chock. Är så väldigt, väldigt stolt över mig själv för det senaste året. Inte nog med att jag har klarat ett år med endast matte på universitetsnivå har jag brutit foten och, faktiskt idag, blivit 100 % frisk- och återställdsförklarad. Den känslan är OSLAGBAR. Det har varit många månader med stenhård rehab, och mycket tack vare att jag har haft en tydlig målbild har det gått som en dans. Det har gjort ont, jag har ramlat, jag har velat ge upp. Men jag kämpade på, och nu är jag i mål :-) 

Som jag skrev är sommaren här! Jag har valt att jobba hela, heeela sommaren. Dels för att jag behöver inkomsten, dels för att min älskade sambo jobbar i huvudstaden i veckorna. Därmed är jag lite ensam och känner att semester utan honom är inte semester på riktigt. Så i sommar jobbar jag, heltid på caféet i Boris. Till skillnad från tidigare somrar då jag jobbat eftermiddag-/kvällstid ska jag nu jobba morgon-/förmiddag. Det ska blir oooootroooligt härligt att vara hemma strax efter tre varje dag och faktiskt kunna njuta av sommaren :-) 

Sedan vi hördes sist har inte mycket mer hänt. Jag försöker träna 4-6 pass i veckan för att komma igång ordentligt inför säsongen, jag dricker mycket kaffe och saknar S mest hela tiden. Ikväll kommer mina badmintonpeeps över, vi ska spela kubb och fira in sommaren. Det ser jag fram emot :-)))) Sedan kommer S hem tidigt på fredag för att fira midsommar med mig och mamsi, och sedan stannar han hemma till på söndag <3 Ska passa på att pussa på honom så mycket att jag får sår på läpparna typ. 

Innan jag hoppar av bussen för att jobba får ni njuta av en hel del bilder från mina senaste veckor. Puss på er <3

UK var verkligen så så så så kul. Dansade till Movits med mina vänner, hoppade extremt mycket hoppborg och var väldigt glad. 

Sen blev det sommarlov och solen tittade fram <3 

Berg var lika vackert som alltid <3

Alla fantastiska blommor slog ut. Tulpanhavet i parken vid Konsert och Kongress var helt magiskt. 

Sen smet S iväg till Stockholm. Vi ska försöka smita iväg en vecka tillsammans sen mot sommaren slut. Helst en vecka till Grekland <3

Igår köpte jag en ny grönväxt som fick flytta in på vardagsrumsbordet. Den passade så fint där och fick ersätta en lite mörkgrönare växt som tidigare stod där. Blev lite somrigare! Ni kanske ser min lilla murgrönekvist bredvid, jag har flertalet sådana runt om i lägenhet som får växa till sig. Tanken är att plantera de i en kruka sedan när de har blivit lite större och 'grövre'.förövrigt   är det såhär mina vardagskvällar ser ut nu när S inte är hemma. Något gott att dricka, en chokladbit och lite tid framför tvn efter ett träningspass. 

Nästa gång vi hörs ska jag skriva lite om en händelse som har inträffat och som jag är väldigt ledsen över. Men det tar vi när tiden känns rätt .