en ny vecka

publicerat i <3;

Hej kompisar! Hur mår ni? Jag mår bra! I alla fall bättre än efter tentan i fredags, haha. Vår helg var lugn och skön, jag hann sova ikapp ett par timmar, träna, fika och promenera med mamsi, storhandla på Maxi plus ha en mysig dag på stan med S. 


Den här veckan har sprungit förbi. Det är redan torsdag?! I måndags tränade jag, och i tisdags var vi på Pre-Valborg-sittning. Kort och gott ballade det ur en smula. Emil körde Euphoria-dansen i vanlig ordning, det dracks Kir och kastades mat över hela lokalen :-))) Det var skoj! Igår, onsdag, stannade jag hemma hela förmiddagen och städade lägenheten. Skön syssla när man är lite bakis :-) Efter ett par timmar på campus kom jag hem, åt middag och tog en låååångpromenad runt Stångån. 

Idag har jag uträttat lite ärenden och hängt på campus. Ikväll ska jag träna och imorgon är det FREDAG? Jag har en lektion på morgonen och sen ska jag och C arbeta på ett grupparbete. Sedan har jag två och en halv dag oplanerad! Jag tänker mig ett träningspass, lite Valborgsfirande med vänner, lite plugg och en hel del balkonghäng om vädret tillåter :-) 

Körsbärsträden har äntligen slagit i blom <3 

Vi hade en lång mysmorgon, först på balkongen och sedan i soffan framför HIMYM. Sen hittade vi ett nytt favvofilter på Snapchat! 

Jag tog ett snabbt foto på solnedgången under min kvällspromenad igår. Det var fint <3 

Och avslutningsvis min känsla efter varje träningspass numera. Har så mycket energi!