"Butterflies, goosebumps, euphoria"

publicerat i <3;
I onsdags kväll var det äntligen dags. Jag, Beccabus och Sofia hade lyckats knipa biljetter på första raden till Darins konsert i Linköping. Vi möttes upp två timmar före konserten, åt middag ihop och snackade ikapp innan vi gick mot Konsert och Kongress. Halv åtta började konserten och nittio minuter senare när vi klev ut genom dörrarna kändes det som om vi var i en annan värld. Så många gånger vi har sett Darin uppträda, men aldrig såhär. 


Att få höra killen som 16-åring sprang runt på Idol-scenen med tandställning och sjöng "Bad" så hela Sverige went loco, nu sjunga egenskrivna låtar på svenska och stå på scen med ett eget band i ryggen var så.. maffigt. Jag kan inte riktigt sätta ord på det. 


Mestadels av tiden satt vi stilla och beundrade den enormt vackra röst han besitter, men när han sjöng Tänk dig brast det och min mascara rann bort på två sekunder. Jag blir så stolt när han gör ett så, för honom, självklart ställningstagande, och kan få ut det i form av sång. Nej, det är så jävla vackert. Och så jävla viktigt. 


Nej, vet ni vad. Det blir nog en tripp till Norrköping för att se honom uppträda igen.