Jul, jul, stålande jul

publicerat i <3;

Hej mina vänner! Min jul har varit fin. Väldigt fin. Det är alltid mycket känslor inom mig runt juldagarna men i år har jag (nästan) bara varit glad. 


Vi tar en tillbakablick.

Dagen före julafton spenderades hos mamsi. Vi åt middag, klädde julgranen, åt julgodis och tittade på Harry P. 

Lagom till julafton blev vårt vardagsrum lite mer juligt med lite röda kuddar. Och på självaste julafton var vi hos mami på förmiddagen. Där åt vi julfrukost, öppnade paket och hade det sååå mysigt. Runt halv ett-snåret åkte vi vidare till pappa där en drös fina människor hade samlat för att äta julbord, titta på Kalle och äta lite mer.


På kvällen åkte jag vidare till S familj där vi myste fram mot småtimmarna. När vi kom hem till lägis runt elva slocknade vi i soffan en stund innan vi kröp till kojs. Så tacksam över att få spendera julafton med min fina sambo och våra respektive familjer. Det är lätt att ta sånt för givet.  

Och jag såg ut såhär. Klädd i en mörkblå sammetsklänning. Kände mig väldigt fin (trots att den kändes lite lite kort). 

Jag fick så fina och genomtänkta julklappar i år. En skål från Matteus som jag har velat ha så länge, och som nu pryder hyllan ovanför diskbänken så fint. Två böcker, för att varva all kurslitteratur med. Och så en drös andra grejer, bland annat ett par Shephard-tofflor som är oändligt gosiga och som jag redan bor i här he

På juldagen var vi hos mamsi för att äta julbord, och igår på annandagen var vi först hos S föräldrar för den årliga kalkonmiddagen. Efter det åkte jag till kyrkan för att lyssna på när mamis kör sjöng. Lika vackert som vanligt. 

Idag har jag hängt på stan. Dels så har jag mellandagsshoppat lite. Det blev lite tvål (köper alltid tvål på The Body Shop!!!), en uppsättning långa skedar (vi har bara sex här hemma, nu har vi tolv! Tjoho!) och ett par fina bordstabletter jag siktar efter sedan i höstas. Kul med rea hörni! Jag har faktiskt redan klickat hem ett par träningsshorts också... Lite motivation till när foten är redo att kötta på badmintonbanan igen :-)

Och dels har jag pluggat lite. Phuh. Tenta-p is coming. Imorgon ska vi till campus och kötta, så det blir tidig sänggång inatt. Nu ska jag ta hand om tvätten, stoppa något i magen och lyssna på en podd. Puss och god fortsättning på er <3