gröna röda gula ljus

publicerat i <3;
Hej hjärtan! Känns som det var ljusår sedan vi sist hördes. Var i livet var jag ens förra lördagen?! Har noll koll.
 
Det har ju i alla fall gått två helger och en hel vardagsvecka sedan sist. Förra helgen jobbade jag, massvis. Efter jobbet i lördags körde jag även två timmar i glasskiosken. Söndag, måndag och tisdag hade jag mattelektion efter jobbet (ni skulle sett mig i måndags kväll, sliten som fan, somnade i Sammys soffa i hans mjukis klockan halv tio... fresh like uuuh), och i onsdags kväll var jag mest en död sill. Det blev mycket take away-luncher förra veckan kan jag intyga... matlagningsmotivationen var inte på topp.
 
I torsdags fick jag ÄNTLIGEN träna. Promenerade till träningen och spelade dubbel i två timmar. Mycket härligt, men det tog typ en timme innan jag fick den första rena träffen, hehe. Inte oväntat alls då jag inte har lirat fjäder på över två veckor, men det är lite frustrerande. I fredags efter jobbet mötte jag upp mina härliga pinglor för AW på Legends. Drack goda drinkar, käkade hamburgare och snackade skit. När småtimmarna smög sig på och jag och Sara hade avverkat ett par timmar på Cioccolata åkte jag till min man och somnade gott i hans famn. Nästa gång jag vaknade var klockan kvart i två och Sammy pussade på mig tills jag öppnade ögonen (hur mysigt är inte det? Bästa känslan). Dagen spenderades i stan för sushidejt (inte för mig dock, haha), mc-åkande och en lång dusch. Jag lämnade Sammy när det närmade sig middagstid, gick förbi affären och köpte med mig frukt och choklad och knallade till pappa för middag och ESC. Hur grymt att Måns vann? Mums-Måns. Hur som haver var det en perfekt ledig dag. Solen sken och jag var utvilad och avslappnad som en koala.
 
I söndags jobbade jag, åt glass, grillade med mamsi och bror och tog en promenad i kvällssolen. Det har blivit mycket promenader dessa veckor när näsan har runnit för mycket för att jag ska kunna köra både medel- och högintensivt. Igår blev det också en promenix (och lite spring också, hehe, kunde inte hålla mig) innan jag åkte till boo. Sov så otroligt gott inatt att jag fortfarande känner mig helt mör i kroppen.
 
Nu ska jag fortsätta knappa här med alla tusen talonger vi har att bearbeta. Älskar LF. Vi hörs hörni!