CHRISTMAS

publicerat i <3;

God jul på er allihopa! Hur mår ni? Själv är jag mest mätt på julmat och i behov av ett par träningspass :)) 

Hoppas er jul har varit härlig. Min har varit stundtals magiskt och stundtals känslomässigt kaosartad. Det är lite jobbigt att vara skiljsmässobarn ibland. Julafton spenderas hemma med mamma i Berg. Bror min var här och även min ena morbror. Vi hade en jättehärlig dag med massor god mat, Kalle Anka och fina julklappar. Älskar att skämma bort min mamma varje jul <3 Framåt kvällen åkte vi över till pappa en kortis för gröt, The Holiday och mer julklappar. Därefter möttes jag och Sammy längs med ån och spenderade julaftons sista timmar tillsammans. Alltså, wow. Det finns ingen bättre än honom. Idag är även vår 34-månadersdag. Tiden går så fort när man är kär (och vilsna, emellanåt). 

Juldagens första tolv timmar låg vi i sängen. På eftermiddagen kom Sammys mor- och farföräldrar över för mer julmat, så vi hade en härlig dag. Framåt kvällen knallade vi över till pappa där det inte blev riktigt som vi hade planerat. Men vi stannade ett par timmar innan vi knallade hem i blåsten och tog ett långt bubbelbad innan sovdags. Väldigt skönt.

Jag sov länge imorse och gick upp när Sammy kom hem från gymmet. Vi åt frukost (dvs julmat... haha), tog en dusch och brummade till min mamma. Vi åt lite mer, slötittade på en halvbra film och åt knäck. När det var dags för mammas årliga annandags-sjungning skjutsade Sammy mig och min morbror till kyrkan. Magiskt vackert som vanligt, fällde tår till och med en liten tår i slutsången. 

Imorgon jobbar jag hela dagen (och tre till efter det) så nu ska jag och min proppmätta mage skutta i säng och ladda upp för en (lugn) dag på caféet imorgon. Vi inväntar snöstorm så jag hoppas jag vaknar upp till ett vitt Berg imorgon bitti ❤️