horisontellt läge

publicerat i <3;
Har precis kirrat lite jobb i december. Känns skönt att ha en anledning att kliva upp före solen går ner, och att tjäna lite extra pengar. Jag ska hjälpa en av mina bästa kompisars pappas företag att inventera! Fick förfrågan förra helgen om jag var intresserad och idag fick jag ett glatt samtal. Hur kul det är att inventera (=räkna skruvar) återstår att se, men imorgon kör jag 9-13 och återkommer därefter med en rapport, haha. 

Har som bekant spenderat mina tre senaste nätter hos Sammy, men kan nog räkna antalet timmar vi spenderat tillsammans i vaket tillstånd på två händer. Känns som jag har flugit och flängt hela helgen. Nu är jag äntligen hemma efter en dag på jobbet. Det var Adventsmarknad vilket var såååå mysigt. Jag köpte med mig en burk handgjorda chokladpraliner som vi ska njuta av framåt juldagarna. Helt underbart goda.

Ska hoppa i säng så fort som möjligt. Har sovit kvantitativt dåligt de senaste nätterna och skulle behöva ta igen ett par timmar. Först väntar dock lite Friendstittande, städning och internetshopping (gummiband, höhö). Puss på er!