vet inte riktigt

publicerat i <3;
men åh, jul
 
Har någon sorts hatkärlek till vintertid. Klockan är fem och det är kolsvart ute. Noll inspiration till att ta tag i livet. Därför sitter jag helt insnöad på Pretty little liars och är rädd i min ensamhet.
Ikväll skippade jag barnträningen. Tänkte träna ändå men det är så jävla mörkt och tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. En måttlig höstdepression på g känner jag.
 
Det har gått ett tag sen sist. Jag har hunnit spendera en skön fredagkväll hemma med choklad och två timmars bad, en lördagdag med powerwalk i blåsten och nya växter. En lördagskväll hos Sammy med systersonbesök och omställning till vintertid och ett par timmar i hallen på söndagen.
 
Igår måndag var det PPL hela dagen och träning, och så A walk to remember tillsammans med Sammy i badkaret med en Ben & Jerry. Idag händer inte mycket heller, har varit hos Sammy och titat på PPL här hemma. Kanske bör ta tag i livet och beta av lite svenska samt... ja. Antingen fysik eller fysik eller fysik eller biologi eller biologi eller historia. Det är bara att välja och vraka (ja jag har mycekt äckelbajsskitplugg att göra