and baby you don't belong

publicerat i <3;
Hej finisar <3 Visst har det blivit höst nu? Det börjar bli lite ruskigt ute, jag tänder ljus om kvällarna och det har blivit mörkt när jag kliver ut från badmintonhallen om kvällarna. Det är ändå lite mysigt. Jag gillar hösten. Jag gillar det faktum att man aldrig har dåligt samvete att ligga inomhus och plöja Netflix-serier hela helgerna. Jag gillar att det är lite kyligt inomhus så man kan mysa runt i tofflor och dricka varm choklad. Allra mest gillar jag de fina höstdagarna, ni vet när luften är krispig, solen lyser och trädens gula blad vajar i vinden. ÅH. Jag ska försöka vara ute så mycket vädret (och mitt schema) tillåter i höst. 
 
Hur som haver. Hej <3 Det är två veckor sedan vi hördes sist och livet har inte varit överdrivet spännande. Jag har varit sjuk och haft tenta-p, men det har ju också sin charm. Såhär har mina senaste veckor sett ut <3
Tisdag för knappt två veckor sedan vaknade jag upp mitt i natten och mådde pyton. Sedan spenderade jag tre dagar hemma, liggandes över toan med någon form av magsjuka/-influensa/-förgiftning. Jag sov knappt 60 timmar på tre dygn, så något knasigt var det. På onsdagen fick jag äntligen i mig lite mat och på torsdagen kunde jag nästan äta helt normalt. Men fy, sån ångest jag hade. Detta var veckan jag skulle råplugga inför min tenta, men det var ju bara tack och bock. I alla fall! På fredagen var jag på benen igen <3 Efter tentapluggande på campus åkte jag hem till L för att äta fredagsmiddag tillsammans med A och E. Vad jag trodde skulle bli en normallång middag på ish tre timmar slutade med att jag kom hem strax före tolv efter sex timmars häng. Så himla mysigt hade vi <3
I lördags tentapluggade vi i Key hela dagen. Någonstans häromkring var jag rätt uppgiven, och rätt inställd på att skriva omtenta i januari. Fy. Hatar den känslan. På kvällen mötte jag upp min fina familj för att äta middag tillsamamns. Min kära bror har fyllt 26 år <3 Det var så satans mysigt.
 
På söndagen var det demokratins högtidsdag. Det var dags att rösta. Detta var andra gången jag fick rösta, men det kändes betydligt... viktigare i år, på något sätt. Jag som alltid har trott att jag är höger och liberal fick en smärre chock när jag insåg att jag, någonstans de senaste fyra åren, har blivit extremt mycket mer vänster än vad jag någonsin hade kunnat tro. Det känns ändå väldigt fint. Det handlar inte om att jag inte tycker framgångsrika människor inte förtjänar rikedom. Snarare handlar det om att jag har blivit ödmjuk gentemot livet och arg över de klyftor som växer i vårt samhälle. I alla fall <3 Efter att jag hade röstat (och fällt ett par tårar), cyklade jag till campus för tentapluggande och valvakande. Vid åttatiden åkte jag hem och följde valvakan slaviskt. Grät extremt mycket, blev lättad över resultatet. Nu är jag, precis som resten av oss alla, fundersam över vad som kommer att hända. Jag hoppas bara att vi lyckas bilda regering. 
 
Det blev måndag och ny vecka, och i vanlig ordning prokrastinerades det en hel del. Istället för att plugga.. städade jag. Jag spenderade en timme i badmintonhallen, och OJ vilken jobbig träning vi hade. Det finns inget bättre än när träningen är så fysiskt och psykiskt påfrestande att man måste stänga av allt annat för att orka. Man känner sig så stark.
I tisdags, dagen innan tenta, pluggade vi järnet. Det trillade ner några poletter och när hjärnan lade av strax före 16 (som alltid dagen före tenta) cyklade jag hem. På kvällen tränade jag en timmes spänst på gymmet och det var satans roligt. 
 
Sedan blev det onsdag och tentadags. Tentan gick bättre än förväntat och jag hoppas innerligt att jag blev godkänd. Det finns en god chans i alla fall <3 Efter tentan såg jag ikapp PH och gosade jävel i soffan i ett par timmar innan jag tog mig till S för lite kvalitetstid <333 Vi hade inte setts på en månad och hade egentligen en ocean av grejer att prata ikapp, men det slutade med att vi endast pratade om valet i fyra timmar. 
Igår var det torsdag och jag var LEDIG. Jag skippade introföreläsningen för vår nya kurs och tog mig till nagelsalongen. Det blev ljusgråa höstnaglar och nu, efter en dag, börjar jag verkligen gilla dem. 
Efter en timme på nagelsalongen uträttade jag lite ärenden innan jag cyklade till Mio och köpte en ny sammetspuff. Jag har en i rosa (den på bild) sedan innan, men jag har velat ha en likadan i hallen för att 1) kunna sitta på 2) kunna förvara saker i 3) den är så jävla fin. Så jag köpte en grå sammetspuff, som nu under hösten får bo bredvid soffan medan den gamla får stå i hallen. Ser ni mina rosa skor förresten? Jag beställde hem två par skor i manchestertyg och med kardborreband, ett par i burgundy och ett par rosa. Jag hade bara tänkt behålla ett par men jag gillade båda så mycket... haha.
Last but not least. Igår körde vi kravall! Jag tränade 120 minuter singel i hallen, och sedan brummade jag hem en snabbis och svirade om till ovve och cyklade mot campus. Mötte upp kompisarna vid Blå Havet och gick sedan in och dansade till 03. Nyktra utgångar är underskattat. Så skönt att vakna upp dagen efter och inte vara HELT förstörd. 
 
Idag är jag hemma och tar det lugnt. Jag knallade ner till bageriet i förmiddags och köpte färskt bröd till frukost, och så har jag bara legat i soffan i myskläder, tittat på Netflix och luktat på mina doftljus. Hehe. Ikväll ska jag till mami för middag och sedan åker ovven på igen för en sväng på Valla Rave! I helgen väntar kompishäng. Det ser jag framemot <3 

Kommentera inlägget här :