Sommarsverige

publicerat i <3;
Hej i sommarvärmen <3
Det är måndag eftermiddag och jag ligger på en stor handduk på en gräsplätt utanför lägis. Jag har tagit med mig en bok, en smoothie, en islatte och ett par hörlurar och tänker spendera ett par timmar här. Det är 32 grader ute, så även fast jag ligger i skuggan är det varmt och härligt <3 Heja sommar-Sverige. Det är en dryg vecka sedan vi hördes, så här kommer en liten status.  (null)     
I söndags efter jobbet var vi och städade i gamla lägis. Jag hade sån galen mensvärk och var väl lite väl hangry, men jag och mami knallade ner till Le Borgate och delade broderligt på fantastiskt god pizza, och efter det var det lite lättare att städa. På kvällen tog jag mig till gymmet och körde ett härligt pass. Tydligen var det för mycket för min lilla kropp så min träningsvärk höll i sig ända till torsdag (!!!). 
(null)
I måndags jobbade jag i vanlig ordning, och sen är kvällen ett blurr. Har inte en susning om vad jag gjorde. Suck. Men! Det blev tisdag och jag och A tog bussen till Göteborg för att se Ed Sheeran på Ullevi <3 Innan konserten strosade vi på stan och åt en långlunch på ett wokställe. Brände i käften i flera timmar efter - jag är verkligen inte ruttis på stark mat. I vilket fall som helst knallade vi till Ullevi och hade ett par fantastiska timmar. Vilket musikaliskt geni han är, Sheeran. Konserten var väldigt avskalad men bara Ed och hans gitarr(er), men å andra sidan stod det 65000 personer och stirrade på honom :-)) Hur som helst så var det MAGISKT. 
(null)
I onsdags var jag ledig. Om jag ska vara ärlig vettifan vad jag gjorde denna dag. Så oklart. Jag vet att jag var en sväng på Ikea för att köpa mörkläggningsgardiner, och sen tror jag att jag och mami tömde det allra sista i lägenheten. Vad som skedde i mitt liv mellan åtta på morgonen och fyra på eftermiddagen är ett mysterium. I alla fall! På torsdagen jobbade jag, och efter jobbet cyklade jag till gymmet för att besegra min sista träningsvärk. Som ni ser på bilden var jag aningens svettig efter 100 våningar på trappmaskinen :-)
(null)
Jag duschade upp mig och smällde på mig en jeanskjol, och så knallade jag ner på stan för att möta upp mitt jobbgäng. Vi åt en lång och härlig middag på Pinchos och snackade ikapp vardagslivet. Sånt som helt enkelt inte hinns med när vi jobbar. Strax efter elva cyklade jag hem med glädjepirr i hela kroppen <3
(null)
I fredags efter jobbet mötte jag upp mamma och pappa. Vi hämtade min efterlängtade tvättmaskin på Elgiganten och hämtade även de allra, allra sista sakerna från lägenheten. Sen följde jag med pappa hem och blev bjuden på fredagsmiddag <3 Fick myssällis av pappa, pappas fru, hennes ena dotter + man + barn. På kvällen promenerade jag hem i den varma sommarkvällen. I lördags jobbade jag också (såklart..) och på eftermiddagen träffade jag bästa Saris. Vi tittade på bronsmatchen tillsammans hemma hos hennes päron, drack smoothies och pratade om livet. Bästa Sara. När jag kom hem gav jag mig ut på en löprunda som blev hela 10 km! Heja mig för böveln. Andra och sista gången för denna sommar jag springer milen - och nu sprang jag den på exakt 60 minuter! Det kändes bra. 
(null)
Igår kom jag hem från jobbet runt sjutiden. Jag var trött på kyckling och potatis (hade tio matlådor i kylskåpet...) så jag handlade lite och lagade quesedillas till middag. Underskattat. Så jävla gott.
(null)
(null)
Sen. Var det dags. Herregud. Jag skulle vilja ägna ett helt inlägg åt detta men då börjar jag bara böla. Igår kväll efter middag cyklade jag till Linggatan. Jag låste upp dörren för sista gången, moppade av golven och diskade ur skurhinken för att sedan kunna lämna nyckeln genom brevinkastet efter att ha låst efter mig. Innan jag gick därifrån stod jag en lång, lång stund på balkongen och bara njöt av det faktum att denna fantastiska utsikt har varit MIN i två år. Förevigt tacksam för att ha fått bo här. Lägis. Du är topp två min största kärlek i livet, om nu en materiell grej kan kvalificera sig in på den listan. Så mycket känslor jag har fått uppleva här. Tack för din trygghet. Alla tårar, alla skratt. All kärlek. 
När klockan närmade sig tio stängde jag balkongdörren, släckte lamporna och låste dörren en allra sista gång. Sedan släppte jag nyckeln genom brevinkastet och sen grät jag floder hela vägen hem, med en halvfull islatte i handen och moppen i cykelkorgen. 

Sedan blev söndag till måndag och nu ligger jag som sagt i gräset och skriver detta från mobilen. Om ett par timmar ska jag gå tillbaka in, äta lite middag och sen träna på gymmet ikväll. Det ser jag fram emot. Jag känner en sån tacksamhet och ödmjukhet jämtemot livet idag. Det känns fint.
Kram på er <3 
Kommentera inlägget här :