23

publicerat i <3;
(null)

Igår fyllde jag 23 år. Med tanke på vad som hänt i livet den senaste tiden blev jag inte förvånad över att dagen var känslomässigt laddad. Men det gick fint. Jag var ute och dansade på torsdag så när jag vaknade på min födelsedag hade jag sovit till klockan elva. Jag skippade allt vad plugg hette och tog mig till campus för en fika med C, och sedan knallade jag hem i det fantastiska vädret. På kvällen kom mami hit, vi lagade middag och hade det allmänt supermysigt. På söndag får jag fira med hela familjen <3 

Apropå ingenting. Jag har kommit till insikt den senaste veckan hur långt jag har kommit. Jag hade inte riktigt insett det, men det hände lite saker i veckan som gab mig perspektiv på min egen resa. Någonstans tror jag att den värsta tiden är över nu. Samtidigt blir jag nästan lite rädd för hur bra dagar jag kan ha, ibland kan jag komma på mig själv att jag borde vara ledsen. Vilken såklart är helt knäppt, ha dåligt samvete över att jag mår bra? Nejnejnej. Det är okej att ha bra dagar. Det är okej att ha dåliga dagar. 
En dag i taget. 

Idag har jag i alla fall bestämt mig för att ha en bra dag. Jag ska plugga lite, äta tacos, städa hemmet och dansa på Kravalentine ikväll med typ alla jag känner. Det ska bli så jävla härligt. 

Kommentera inlägget här :