a new start

publicerat i <3;
Idag är världens bästa dag. Regnet öser ner, jag är bakis, jag har ont i halsen, jag har inte hunnit äta lunch. Och jag har tackat ja till en ny lägenhet <3

on our way home <3

publicerat i <3;
Hej fina. Nu sitter vi i bilen påväg hem mot Linkan. Vi har haft helt fantastiska  dagar uppe i Idre. Jag har gått och lagt mig tidigt och därmed sovit mycket och väldigt gott, fått massor egentid i backen och ätit mycket gott. Såklart var det mysigt att få komma iväg med papsi också. Såhär har våra dagar sett ut! 

(null)
Vädret har verkligen varit helt fantastiskt. Vita, krispiga backar mot en klarblå himmel. 
(null)
Det var mitt första besök i Idre, och jag är så positivt överraskad av hur bra skidåkningen var. Två tummar upp för bra pistning, långa svepande backar och sittliftar i överflöd.
(null)
Exakt såhär härligt har det varit <3
(null)
En annan positiv sak; backarna var nästintill tomma. Det var aldrig trångt, och jag tror att jag stod som längst i liftkö i typ... 90 sekunder kanske. Drömmigt. 
(null)
Kvällarna spenderade vi här, framför brasan och med en kopp te och massor gottis. Hotellet vi bodde på var så generöst... det stod framme massor godsaker, te och kaffe jämt och ständigt för gästerna att plocka av. 
(null)
Igår, vår sista skiddag, var vädret lika vackert som tidigare dagar. Dock stod termometern på -13 grader när vi begav oss iväg, och pappa uttryckte då sin frustration över hur dåligt vädret var :-)))))))  
(null)
Mitt resesällskap är inte lika effektivt som jag, så imorse när de plockade ihop det sista inför avfärden hemåt hann jag slå mig ner i en mysig fåtölj och dricka en kopp kaffe. Apropå fotöljer är jag såå sugen på att ha en fotölj i nästa lägenhet <3

Nu återstår sex timmar bilfärd innan vi är hemma. Ikväll ska jag laga massor matlådor och eventuellt träna, och imorgon har jag en helt ledig dag. Jag har bokat in mig på ett yogapass, ska gå på lägenhetsvisning och träna på kvällen. Ser fram emot att få lägga mig i min egen säng ikväll <3 Kram på er!