spark i rumpan

publicerat i <3;

Jag kan inte riktigt förstå att det nästan är en månad sedan jag skrev här sist. Oj. Tiden går så himla fort. Jag mår bra. Väldigt bra. Mitt andra år på lärarutbildningen har startat och jag läser kemi för fulla muggar. Än så länge känns det överkomligt och är oerhört roligt. Precis som det ska kännas. 


Träningen har legat lite på is de senaste veckorna. Först en vecka på Grekland, och sedan en vecka med magsjuka (ish) och en trött kropp resulterade i att typ sexton träningsfria dagar. Det var nog behövligt för nu känner jag mig på banan igen, dock märkbart svagare i musklerna. 

Det bästa med att hösten är här är ändå att S är hemma, på heltid. Jag är så tacksam, så lyckligt lottad och så lycklig över att få spendera vardagen med honom igen. Att få laga mat för två, äta tillsammans med någon, SOVA tillsammans med någon. Det är bäst. 

Nu ska jag sluta babbla och visa er bilder från mina senaste fyra veckor, exklusive en drös bilder från Grekland som jag tycker förtjänar ett inlägg <3 Håll till godo.

Om vi börjar där förra inlägget slutade. Jag mötte upp C på Babbo för en eftermiddagsfika någon gång där den 9 augusti. Lika mysigt som vanligt, och vi hade såååå mycket att prata om efter att inte setts på typ sex, sju veckor. Konstig omställning efter att ha setts 8 timmar per dag i ett års tid.

Sen fick jag resefeeling och började packa till vår Greklandsresa typ fem dagar innan vi åkte iväg, haha.

Och jobbade min sista dag! Jag var både glad och ledsen när jag lämnade mina nycklar till chefen, tog en sista kopp kaffe och åkte hem. Såhär i efterhand känner jag mest, huuuuuur orkade jag jobba så mycket, gå upp så tidigt samt dricka så hiskeligt mycket kaffe.

Lördag var min sista jobbdag, och på söndagen bar det av till Grekland. Sedan kom vi hem måndag morgon en vecka senare, och direkt från Arlanda till Linköping till universitetet blev det. Sen blev min mage knasig efter en vecka med gyros så jag levde på blåbärs-Proviva, ljust bröd och yoghurt i en vecka.

Men självklart ryckte jag upp mig en stund på onsdagen, då det var dags för årets ölsejdel på München Hoben. Jag lyckades få i mig typ en halvliter öl innan min mage sa ifrån och således blev det en nykter kväll med mina fina vänner och alla nya N0llan <3 Panetoz spelade på Stora scen och det var så jääääkla kul. Vid halv ett kastade jag in handduken och sedan var jag trött i fyra dagar därefter, haha.


Den här bilden är inte särskilt kul, men jag är lite kär i den här lilla klumpiga lampan vi har köpt. Så himla söt <3

I helgen firade jag och världens bästa människa 4,5 år tillsammans. Vi fixade ihop en galet mättande förrätt hemma (bilden ovan) innan vi gick till Rico för att äta middag. Det var första gången vi var där, och sataaaaan vad gott det var! Stämningen var helt fantastisk och vi blev så, så nöjda med besöket. Och sällskapet, såklart. :-) Dit kommer vi gå tillbaka. 


Och nu ser de flesta av mina dagar ut såhär. En tung kemibok och lite sällskap. :-)


Det var det! Nu sitter jag på bussen påväg hem från jobbet (första jobbpasset sedan vi åkte till Grekland). När jag kommer hem ska vi äta tacos till middag och jag ska titta på vår nya tv-bänk (!!) som S har monterat idag (!!!!). Älskar att han är så händig. Tror jag hade kollapsat annars, haha. Imorgon har jag en helt oplanerad dag framför mig. Jag ser fram emot en suuuuperlugn dag, men tror jag ska hinna med en fika på stan och träffa en vän <3

Nästa gång vi hörs är det med bilder från vår semester. Missa INTE det, ni kommer också vilja åka till Corfu efter det :-) 

Kommentera inlägget här :