2017-05-09

publicerat i <3;

Hej på er! Long time no see! Hur mår ni? Jag mår nästan helt bra, jag var sjuk hela förra veckan med halsont och snuva men kämpade med att uppehålla tempot i skolan. Dock blev det ingen träning alls och nu är det tisdag och jag har inte tränat på elva dagar... kul va :-) 


Vi kör en liten recap på min senaste vecka och sedan ska jag berätta om veckans planer! Håll till godo :-)

Förra helgen var det Valborgsmässoafton! Jag hängde i TF i typ tolv minuter, och sedan lyssnade jag på Studentsångarna när de sjöng på Borggården. På kvällen tog jag och S motorcykeln till Tannefors Slussar och tittade på brasan <3

Innan brasan tändes gjorde S hamburgare på högrev. Det var helt fantastiskt gott.

Förra veckan dokumenterades dåligt pga sjukling, men ovan ser ni lite vad som hände i alla fall. I korta drag utöver bilderna ovan; onsdag kväll: badmintonavslutning, torsdag kväll: fadderutbildning, fredagkväll: middagsmys med badmintonpeeps, lördag: årliga besöket på Liseberg, söndag: jobb jobb jobb i Borensberg. 


Hann även med att ta en lååång promenad runt Stångån med Linnsan, köpa en ananas under vår veckohandling, äta glass på Liseberg och ta en liten selfie i vår stora spegel som ni ser ovan :-) :-) 

Idag har jag varit på campus, och om en liten stund ska jag tillbaka och gå på CC i flervarren. Imorse fick jag även tillbaka min omtenta i linalgen, och JAG BLEV GODKÄND!!! Fällde en liten tår mot S axel, blev så så så glad och känner mig typ femtio kilo lättare idag än vad jag har gjort sedan jag kuggade den där tentan i början av januari. Go me! 

Imorgon ska jag träffa min sjukgymnast, köra ett träningspass och lätta några timmars plugg. På torsdag och fredag är det långa dagar på campus som gäller, en muntlig redovisning och massor flervarreplugg. Helgen spenderar jag sedan i Borensberg med jobb på lördag, och på söndag är det dubbelföreläsning i flervarre-CC som jag ska gå på. Phuh. 

Nu ska jag räkna en halvtimme matte och sova lika länge, sedan tillbaka till campus för föreläsning! Puss på er <3

Kommentera inlägget här :