kravallköande och hemtentamensskrivande

publicerat i <3;

Hej på er! Hur mår ni?


Jag mår fint. Inte kanske just i denna stund då jag är hemma med mensvärk, men i det stora hela! Vi närmar oss slutspurten på termin två och klampar snart in i tenta-P. Det som återstår för min del är två stora hemtentor, varav den ena ska in på fredag, en komplettering och den beryktade flervarretentan den 29e maj. Det känns okej, så länge jag får in hemtenta på fredag och hinner komplettera min eftersläntande geometri-hemtamina. 

Sedan vi hördes sist har väl typ... en vecka passerat. Förra veckan hände inte supermycket. Jag träffade min sjukgymnast, tränade en del, spelade badminton, klippte mig och hade en muntlig redovisning. I fredags var vi hos S föräldrar och sedan mötte jag upp mina tjejer för en kväll på stan med skitsnack och hetsätande på Legends. Legendariskt mysigt. 

I lördags ägnade jag morgonen åt att städa och sedan jobbade jag hela dagen. På kvällen var vi hemma, lagade en god middag och myste i soffan hela kvällen <3 Dagen därpå, dvs på söndagen, hängde jag på campus större delen av dagen och gick på dubbla föreläsningar, och när jag kom hem och hade ätit middag med S stack jag ut och sprang! Det var första löprundan sedan skadan, och egentligen sedan i höstas. Jag kände ingen smärta i foten alls så det var (nästan) bara härligt :-) 

Denna vecka är jag som sagt insnöad på att skriva hemtenta. Undantaget blir på torsdag kväll då det är badminton, och på fredag kväll då det är UK! Jag är SÅ taggad! Särskilt på att se Movits! Vi köade inatt mellan 4-8 men vi byttes av, så jag behövde bara köa från klockan 6. När vi hade fått våra biljetter vid halv åtta-snåret räknade vi tills lektionen började vid 10, men då fick jag sån akut mensvärk att jag åkte hem istället. Väl hemma sov jag en timme, åt sedan lunch och har sedan dess suttit med min hemtenta. Ville bara kika in här i min choklad-och-kaffe-break. :-)


Jag har inget mer än en tradig selfie att bjuda er på, men det dör ni nog inte av. Nu ska jag återgå till hemtenta och skriva en tre, fyra timmar till innan det är dags för middag och ett träningspass. Puss på er!

2017-05-09

publicerat i <3;

Hej på er! Long time no see! Hur mår ni? Jag mår nästan helt bra, jag var sjuk hela förra veckan med halsont och snuva men kämpade med att uppehålla tempot i skolan. Dock blev det ingen träning alls och nu är det tisdag och jag har inte tränat på elva dagar... kul va :-) 


Vi kör en liten recap på min senaste vecka och sedan ska jag berätta om veckans planer! Håll till godo :-)

Förra helgen var det Valborgsmässoafton! Jag hängde i TF i typ tolv minuter, och sedan lyssnade jag på Studentsångarna när de sjöng på Borggården. På kvällen tog jag och S motorcykeln till Tannefors Slussar och tittade på brasan <3

Innan brasan tändes gjorde S hamburgare på högrev. Det var helt fantastiskt gott.

Förra veckan dokumenterades dåligt pga sjukling, men ovan ser ni lite vad som hände i alla fall. I korta drag utöver bilderna ovan; onsdag kväll: badmintonavslutning, torsdag kväll: fadderutbildning, fredagkväll: middagsmys med badmintonpeeps, lördag: årliga besöket på Liseberg, söndag: jobb jobb jobb i Borensberg. 


Hann även med att ta en lååång promenad runt Stångån med Linnsan, köpa en ananas under vår veckohandling, äta glass på Liseberg och ta en liten selfie i vår stora spegel som ni ser ovan :-) :-) 

Idag har jag varit på campus, och om en liten stund ska jag tillbaka och gå på CC i flervarren. Imorse fick jag även tillbaka min omtenta i linalgen, och JAG BLEV GODKÄND!!! Fällde en liten tår mot S axel, blev så så så glad och känner mig typ femtio kilo lättare idag än vad jag har gjort sedan jag kuggade den där tentan i början av januari. Go me! 

Imorgon ska jag träffa min sjukgymnast, köra ett träningspass och lätta några timmars plugg. På torsdag och fredag är det långa dagar på campus som gäller, en muntlig redovisning och massor flervarreplugg. Helgen spenderar jag sedan i Borensberg med jobb på lördag, och på söndag är det dubbelföreläsning i flervarre-CC som jag ska gå på. Phuh. 

Nu ska jag räkna en halvtimme matte och sova lika länge, sedan tillbaka till campus för föreläsning! Puss på er <3