en solig onsdag då tenta-p tog slut

publicerat i <3;

Och så var tenta-p över. Åh. Båda mina tentor har gått bra. Jag skrev min envarre-tenta i måndags och jag var så sjukt nervös kvällen innan. Vi hade pluggat stenhårt torsdag till söndag och trots att jag kände att jag hade bra koll fanns det tre potentiella uppgifter som kunde dyka upp som jag inte kände att jag hade full koll på. Men det gick bra!


Idag skrev jag min andra tenta, denna gång i statistik. Även det kändes bra! Igår var jag noll nervös så jag spenderade tre timmar med näsan i HP och grät ögonen ur mig när Dumbledore dog :((( När jag kom hem efter ett idag efter tentan har jag bara ätit och myst med S som pluggar hemma idag. Nu ska jag sätta på en tvättmaskin och städa, och ikväll ska jag ta mig till gymmet och rehaba för första gången på EN VECKA!

Nu har jag fyra dagar ledigt framför mig. Jag ska äta lunch med pappa, fika på Babbo, baka med mamma, rehaba, hälsa på i badmintonhallen, anordna badmintontävling, fira Sofia och åka på spa. Samt komplettera min hemtenta. Pust, det var inte lite det. Jag måste även införskaffa mig kurslitteratur inför de nya kurserna som startar på måndag. Vi ska läsa den beryktade flervariabelanalyskursen samt en kurs matematikens historia, samtidigt som vår didaktikkurs rullar på. Det blir en superkul läsperiod!!

Förresten. Vi har välsignats med typ världens bästa väder idag, jag steg ut från tentan och möttes av en klarblå himmel och strålande sol. Så härligt! Jag hoppas det håller i sig de här dagarna jag är ledig :-) 

Okej, nu kör vi ett bildregn. Håll till godo!


Förra söndagen var jag i hallen och tittade på mina fantastiska klubbkompisar

Dagen innan var jag i Borensberg och jobbade hela dagen. Det var väldigt mysigt.


Sen var jag och rehabade hela veckan och fick sätta påminner en kjol som gav mig massor badmintonfeeling. Blev lite skutt.

Sen blev det fredag och mitt i tenta-p tog jag mig till HG för att gå på HP-quiz med mina grabbar. Vi vann inte men vi hade en jäkligt kul kväll.

Sen blev det plötsligt lördag kväll, det var final i Mellon och vi hade världens mysigaste och roligaste kväll hemma, jag och S. Det är fett att vara sambo med sin bästa vän.

Och sen har jag inget mer att visa för jag har bara pluggat och druckit kaffe. Men såhär såg det ut en kväll häromdagen när jag kände mig lite nere och nervös inför tentorna. Förresten är de där linsschipsen min nya grej, alltså de är SÅ GODA. Nomnom. 

Kommentera inlägget här :