sjuk

publicerat i <3;

Godkväll på er. Jag sitter i köket och försöker samla lite energi med hjälp av lite havredryck och yoghurt. Jag har åkt på en dunderförkylning, en mildare feber och halsont. Kul va. I fredags blommade det ut och det tog enda tills imorse, tre dagar senare, som jag totaldäckade. Två timmar föreläsning 8-10 hann jag med imorse, och efter det sällskapade jag S som köade till Dömd. Efter det åkte jag hem, åt en pizza och la mig i sängen. Där låg jag tills klockan slog åtta och jag hade läst 550 sidor i sista HP-boken 

och gråtit mig helt rödsvullen i ansiktet :-) Sen slog jag och S på fem avsnitt HIMYM, och sen hoppade han i säng för över en timme sen. Han gick upp klockan två imorse för att köa så det var inte så konstigt att han var trött :-))) Åh andra sidan har han tagit fint hand om mig ändå, trots trötthet <3

Nu ska jag också hoppa i säng, och för att inte smitta S så kanske jag får ligga bredvid honom istället för pladask på honom, och typ hålla hans hand eller något. Hehe.

Hoppas ni mår bättre än mig. Vi hörs så småningom, när min näsa inte rinner som Niagara-fallen längre. :-)


en solig onsdag då tenta-p tog slut

publicerat i <3;

Och så var tenta-p över. Åh. Båda mina tentor har gått bra. Jag skrev min envarre-tenta i måndags och jag var så sjukt nervös kvällen innan. Vi hade pluggat stenhårt torsdag till söndag och trots att jag kände att jag hade bra koll fanns det tre potentiella uppgifter som kunde dyka upp som jag inte kände att jag hade full koll på. Men det gick bra!


Idag skrev jag min andra tenta, denna gång i statistik. Även det kändes bra! Igår var jag noll nervös så jag spenderade tre timmar med näsan i HP och grät ögonen ur mig när Dumbledore dog :((( När jag kom hem efter ett idag efter tentan har jag bara ätit och myst med S som pluggar hemma idag. Nu ska jag sätta på en tvättmaskin och städa, och ikväll ska jag ta mig till gymmet och rehaba för första gången på EN VECKA!

Nu har jag fyra dagar ledigt framför mig. Jag ska äta lunch med pappa, fika på Babbo, baka med mamma, rehaba, hälsa på i badmintonhallen, anordna badmintontävling, fira Sofia och åka på spa. Samt komplettera min hemtenta. Pust, det var inte lite det. Jag måste även införskaffa mig kurslitteratur inför de nya kurserna som startar på måndag. Vi ska läsa den beryktade flervariabelanalyskursen samt en kurs matematikens historia, samtidigt som vår didaktikkurs rullar på. Det blir en superkul läsperiod!!

Förresten. Vi har välsignats med typ världens bästa väder idag, jag steg ut från tentan och möttes av en klarblå himmel och strålande sol. Så härligt! Jag hoppas det håller i sig de här dagarna jag är ledig :-) 

Okej, nu kör vi ett bildregn. Håll till godo!


Förra söndagen var jag i hallen och tittade på mina fantastiska klubbkompisar

Dagen innan var jag i Borensberg och jobbade hela dagen. Det var väldigt mysigt.


Sen var jag och rehabade hela veckan och fick sätta påminner en kjol som gav mig massor badmintonfeeling. Blev lite skutt.

Sen blev det fredag och mitt i tenta-p tog jag mig till HG för att gå på HP-quiz med mina grabbar. Vi vann inte men vi hade en jäkligt kul kväll.

Sen blev det plötsligt lördag kväll, det var final i Mellon och vi hade världens mysigaste och roligaste kväll hemma, jag och S. Det är fett att vara sambo med sin bästa vän.

Och sen har jag inget mer att visa för jag har bara pluggat och druckit kaffe. Men såhär såg det ut en kväll häromdagen när jag kände mig lite nere och nervös inför tentorna. Förresten är de där linsschipsen min nya grej, alltså de är SÅ GODA. Nomnom. 

tenta-p och benstyrka

publicerat i <3;

Hej hjärtan! Förlåt för sämst uppdatering. I mitt försvar ruvar tenta-p runt hörnet. Idag har vi sista schemalagda grejerna och sedan har vi torsdag till söndag på oss att plugga arslet av pss inför tentorna. Torsdag och fredag ska vi kötta envarretentor, och beroende på hur det känns blir det statistik på lördag. På söndag blir det nog ännu mer envarreplugg eftersom kursen vi läser är helt bananas svår. Och sen skriver vi envarretentan på måndag och har sedan måndag kväll och tisdag att plugga statistik. PHUH. Men jag tror det kommer gå vägen. Jag hoppas verkligen det. 


Idag då! Jag har varit hos sjukgymnasten, och nu samlar jag energi på EH med en kopp kaffe och mina formelblad framför näsan. Strax ska jag mot campus och efter 15 idag blir det nog två timmars statistikplugg.... :-) Besöket hos min sjukgymnast gick bra! Jag fick lite nya övningar och körde lite tester, där vi kunde konstatera att jag numera är lika (!!!) stark (!!!) i höger och vänster ben igen. Så jävla bra känsla.  Om det är någon jag är stolt över den här läsperioden är set inte mina matematikskills utan min determination (svensk översättning på det?) att rehaba 1 h 20 min per dag. Det är inte kul varje dag, verkligen inte, men jag vet att det ger resultat. Jag har börjat frontböja (3x8 30 kg) och badmintonskutta lite och det gör ju det hela mycket roligare. Dock är det inte kul att ha träningsvärk i benen i två veckor i sträck...

Nu: klunka i mig varmt kaffe och knalla mot bussen mot campus. Puss på er <3