170717

publicerat i <3;

Hej fina ni. Hur mår ni? Jag mår bra, förutom det faktum att jag just i denna stund insåg att jag glömde ta min pollenhalter imorse (dvs tidigare än 06.55 då min buss till jobbet). 


Idag är det måndag! Jag har bara fyra jobbveckor kvar denna sommar, vilket jag inte riktigt har insett förrän nu. Hjälp. Tiden bara springer iväg. Hur som helst så har jag precis haft helg, och en helt fantastisk sådan. I fredags kväll kom S från Stockholm för att spendera helgen hemma. <3 I fredags kväll lagade vi hemmagjord pizza och åt länge på balkongen med tända ljus och Ed Sheeran i bakgrunden (vara konsert vi fick biljetter till om ett år!!!!). I lördags vaknade vi av strålande sol, så efter frukost tog vi bilen ut till en badplats utanför stan och hängde där hela dagen. Två vänner kom förbi också så det var himla trevligt. <3 På kvällen begav vi oss till Berg för middag hos mamsi. Det var en sån där idyllisk sommarkväll, de solcellsdrivna lamporna lyste, vi kastade pil, grillade, åt jordgubbar och mammas hemmagjorda jordgubbsglass och gick ett varv runt hamnbassängen. På söndagen vaknade vi lite för sent för att riktigt hinna med något vettigt, så det blev en långfrulle på balkongen och ett avsnitt av House of Cards, en by serie vi börjat följa tillsammans, i soffan. Sedan skjutsade S mig till jobbet och så vinkade vi hejdå för en vecka till. Åh. Saknaden. 

Förutom att vara särbo är denna vecka osedvanligt oplanerad för att vara jag. Jag ska hinna träna veckans fem pass måndag till fredag, handla och laga mat ikväll (ja, jag äter en och samma rätt i en hel vecka, hahaha) samt inhandla en ljusslinga till balkongen. 

Nedan; lite bilder från mina senaste veckor <3 

Förrförra söndagen väckte S mig äckligt tidigt, typ kvart över sju, och tyckte vi skulle fånga dagen. Det blev alltså frukost på balkongen, långpromenad, morgonkaffe på stan och en glass på Bosses före klockan elva. En så jävla mysig morgon med min kärlek. 

Jag fyndade en liten blå vas på loppisen vid mitt jobb, och däri fick tre fina (plast)rosor flytta in.

En eller två gånger i veckan trotsar jag min gräspollenallergi och springer intervaller på friidrottsarena en minut från vår lägis. Jag ÄLSKAR intervaller. ALLA. Det är livet. 

Förra helgen åkte jag upp till S i Stockholm istället för att han kom hem till Linkan. På fredagen passade jag på att knalla i Stockholms innerstad, oerhört mysigt. Jag älskar Stockholm. Jag hann förbi världens mysigaste frukostcafé, gå en sväng förbi Nybrokajen, hänga i Gamla stan och äta mjukglass, gå förbi riksdagshuset och massor andra trevliga sevärdheter, äta en svingod lunch på Vigårda och mycket, mycket mer. 


Såhär såg den lunchen ut. Nomnomnom.

Här hemma tränar jag mest. Två badmintonpass, två gympass och ett intervallpass i veckan. På lördag och söndag, då S är hemma, vill jag vara ledig från träningen. Dock gör det inte så mycket, jag känner att ger allt och att kroppen blir starkare för varje dag. Häromdagen drog jag upp 100 kg i marklyft och nu är jag snart uppe och reppar på 50 kg i frontböj. Båda två övningarna började jag med för typ två veckor respektive två månader sedan så jag är extremt nöjd med mina framsteg. Heja mig!


Avslutar med en bild på min kära sambo. Mehehe vad han är fin. <3

Kommentera inlägget här :