170730

publicerat i <3;
Hej mina hjärtan. Hur mår ni? Jag mår fint. Hade jag publicerat det här inlägget när jag påbörjade det i fredags hade jag sagt att det inte var så bra. Förra veckan var tuff. Men efter en kort, men fantastisk, helg med S mår jag så mycket bättre. Jag känner mig lugnare och tryggare, och energifylld inför sommarens två sista jobbveckor. 
 
Ska vi ta en kik på mina senaste två veckor? Jaa, det ska vi! 
Förra veckan var himla trevlig. Jag hann köra veckans fem träningspass, spontanmysa på stan med mamma en helt vanlig tisdagskväll med glass från Bosses, storhandla, bli bjuden på golunch på Babettes av mamsi och en himla massa mer.
 
När det blev fredag kom S innanför tröskeln samtidigt som jag dukade upp med fredagstacos på balkongen. Sen hade vi en supermegamyskväll. På lördagsmorgonen åt vi frukost på balkongen (såklart) och spenderade sedan två timmar solades i parken utanför vår port. Sedan blev vi upphämtade av vårt favvopar och begav oss till Söderköping. Självklart blev det ett glass-stopp på Smultronstället och på vägen hemåt stannade vi till vid badplatsen i Stafsäter och lapade lite sol. Sedan spenderade vi kvällen och S föräldrar, myste med barnen och hade det alldeles underbart. 
Såhär har min vecka sett ut i övrigt. En liten bild från min vy då jag kliver av bussen, och en liten bild från vårt fantastiska sovrum <3 Älskar dessa två platser så mycket. 

I veckan som har varit har jag mått dåligt. Att vara särbo med sin sambo suger. Jag trodde att jag skulle kunna njuta av att vara ensam - och det har jag verkligen kunnat. Men efter nästan två månader är det omöjligt att inte sakna ihjäl sig efter sin andra hälft. Så den här veckan har varit tung.  Det har varit mycket på jobbet, träningen har fått lida, jag har sovit lite och mått allmänt blä. 

Men! I tisdags var jag på Allsång på Skansen. Darin uppträdde och solen var med oss hela dagen. Hade en så fantastiskt härlig dag och om ni tittade noga finns jag numera headbangandes på SVT. Hehe. 
I fredags fick jag hoppa in på jobbet och jobba heldag, men på kvällen var jag ledig såklart. Mamma fyllde år i torsdags så jag och min bror bjöd med henne på en kvällstur i fredagskväll med Wasa Lejon på Roxen med middag och en fantastisk utsikt hela tiden. Det var en såå mysig kväll med min fina skara familj. 
 

På lördag var planen att sova ut och ligga och dra i S famn. Men klockan 04.42 blev jag väckt, och två minuter senare satt vi i bilen påväg mot utsiktsplatsen för att se soluppgången som S spontant hade bestämt att vi skulle åka och titta på. Alltså. Min kärlek till den där människan <3 <3 <3 Även fast det var tidigt som fan och jag var väldigt trött kunde jag inte vara mer lycklig än vad jag var när jag satt på bänken bredvid min kärlek och såg solen stiga på himlen. 

Sedan åkte vi hem, jag sov fem timmar i soffan och sedan åt vi frukost i köket länge länge. Efter det tyckte vi att vi skulle hitta på något så vi åkte till Tornby för att shoppa lite inför vår utomlandsresa om två veckor (!!!) och ta en fika på Espresso House. Och när det vankades kväll blev det grill och en lång middag utomhus och sedan somnade jag i soffan, inlindad som en burrito i täcket i Sammys knä.
 
Imorse sov vi sedan länge och jag har jobbat 12-18. S är tillbaka i Stockholm igen och jag saknar honom redan. Bara två veckor kvar tills han kommer hem på heltid <3 
Veckan som kommer ska jag försöka träffa lite kompisar, träna mina fem pass, kanske dra 105 kg i marklyft och laga tacopaj. Och nu väntar en matlåda spagetti och köttfärssås till middag och en kväll med tvätt. Puss på er och tack för att ni läste (ett smått rörigt inlägg) <3