tentapnärmangråtersigtillsömnsvarjenatt

publicerat i <3;
TENTA-P ÄR ÖVER. Idag skrev jag min andra och sista tenta och helvete vilken revansch jag fick. Om jag ska vara ärlig är jag 100 % säker på att jag är godkänd. Hoppas bara nu att min magkänsla stämmer, så jag slipper bli grymt besviken.

Efter tentan idag var jag på så galet bra humör, så jag ringde min numera icke-arbetande mamsi. Efter en timme hemma med carbonara till lunch plockade mamma upp mig och så tog vi oss till Simons rosteri och bageri för en kaffe och fika. Åh, så jag tycker om det stället. Det är precis som Babettes; originellt, riktigt jävla gott kaffe, hembakat, supermysig personal. Skillnaden är egentligen inte så stor, förutom att inredningen är lite mer industrialistiskt inrett. Supermysigt i vilket fall som helst. Därefter åkte vi till Ikea, köpte typ ljus och chips (haha) och sen dumpade hon mig här hemma. Jag har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att titta på HP, städa undan julen och njuta av det faktum att jag är ledig i FEM HELA DAGAR. Förvisso har jag två korta inlämningsuppgifter att göra eftersom min handledare i grunken tappade bort mina :)))))) Men det gör inget.

Nu ska jag se färdigt på HP5, dricka en kopp te (eller fyra) och mumsa choklad hela kvällen. Imorgon blir det en lååång sovmorgon, en fika med Cissi och TENTASLASK. Så jävla kul. Puss på er!

Kommentera inlägget här :