tenta-p

publicerat i <3;

Elva och en halv timme senare är jag äntligen påväg hem. Det blir långsa dagar på campus nu under tenta-p. Min motivation just nu är inte den bästa. Efter över sextio timmars plugg på fem dagar skrev jag min första tenta i lördags. Två slarvfel och fem timmar senare hade mina chanser till ett godkänt försvunnit. Fruktansvärt surt. Så nu befinner jag mig i någon sorts mellanland där jag fullständigt gett upp nästa tenta och vill fullständigt krossa den. Den går upp och ner varje dag (timme snarare...) 


Hur eller hur. Utöver att tenta-p tär på kvalitetstiden med sambon, tvätthögarna hemma växer sig stora som berg och det är en trött själ som drömmer om matte varje natt mår jag bra. Samtidigt är det nästan skönt att lägga sitt fokus på en endaste liten grej som att plugga matte, för att förtränga bort de där andra sakerna som egentligen påverkar våra liv just nu <3 

Jag har verkligen noll bilder att visa er. Men snart är tentan skriven (onsdag!!!! 8-13!!!!) och då har jag sjuka fem dagar ledigt. Jag ska hinna bli sjuk, bli frisk, köra ett tentaslask bortom denna värld, köpa kurslitteratur, ringa försäkringsbolag, boka rehab, skicka tillbaka två paket, betala tusen fakturor, tömma tvättkorgarna och fylla garderoberna med ren tvätt, städa undan julen och... ska det var väl det :-) Livet ställs verkligen på paus ibland. 

Nu ska jag hem till S. Vi ska äta Hennie och titta på New Girl eftersom det äntligen har kommit en ny säsong på Netflix. Och så drömma lite matte inatt såklart. Puss på er!

Kommentera inlägget här :