nya kurser och nya tag

publicerat i <3;
Idag började våra nya kurser. Fram till påsk väntar envarre-tvåan och en statistikkurs, samt en fortsättningskurs på mattedidaktiken. Phuh. Statistiken känns, ja, redan nu, bra. Det kommer gå bra. Envarre-tvåan kommer bli betydligt mer kaos, men jag ser fram emot det trots allt. Just analyskurserna är väldigt mycket... matte.. så att säga; mycket räkna, trixa, långa uträkningar. Gör man ett litet teckenfel blir allt fel och då är det bara att börja om. Jag vet inte varför jag gillar det, egentligen, men det kanske har något med att jag tycker om att vara noggrann.

Nog om det! Jag hoppar ni mår bra. Jag har haft fem helt underbart sköna dagar ledig från plugg. Jag har städat (massor), fikat, hängt med mamma, ätit pizza med bästis, förmiddagshängt med Sara, beställt hem tavlor till köket, varit i Västervik och tittat på en tävling, druckit öl, fått tulpaner av pappa och fru när de var här på eftermiddagskaffe, tittat på alla Harry Potter-filmer, läst ut en bok och förberett inför de nya kurserna. Och det var det! Vilka pangdagar. Idag hade vi bara två föreläsningar så jag är redan hemma och har fått i mig lite lunch. Nu ska jag ta hand om disken, dricka dagens första kopp kaffe och äta lite Marabou, och sedan ska jag göra lite matte och kanske gå och träna. Det var SÅ länge sedan.

Imorgon ska jag på mitt första rehab-besök! Jag hoppas jag får lite övningar jag kan jobba med hemma, och sedan ska jag fråga om det är okej att jag står på en balansbräda typ dygnet runt. I dagsläget kan jag knappt balansera på min brutna fossing. Det är faktiskt en ganska obehaglig känsla. Så det får jag inte glömma bort att fråga! Förhoppningsvis dimper det även ner ett paket i brevlådan imorgon, och så ska jag beställa hem en lampa till vårt sovrumsfönster. (Råkade beställa en lampa till vardagsrummet för fem minuter sedan också, tjoho! Den vi har haft sedan vi flyttade in är superliten och sitter bokstavligt talat i taket, men den jag beställde nu (utan S's tillstånd... hehe) är rätt stor! Och vit. Förhoppningsvis blir den kalasers). Vi insåg nämligen att efter att ha satt upp julbelysningen i fönstret vill vi inte någonsin leva utan en ljuskälla i fönstret. I-landsproblem, eller hur? :-) Och nu i januari får vi ju lite mer CSN än i december (jag håller på att dö) så man får passa på! :)

Kommentera inlägget här :