en helg mitt i livet

publicerat i <3;

Hej på er! Här hemma är det en typisk söndagskväll. Vi har ätit middag och sedan har vi legat i soffan och druckit kaffe och smaskat på resten av Maraboukakan från igår (dn nya med smak av fudge och havssalt, MAGISK) medan jag har legat i S's knä och läst färdigt HP 3 och han har spelat Fifa.

Idag sov vi länge. Sedan hämtade mamsi mig så tog vi en långfika på stan och babblade loss. Så mysigt <3 När jag kom hem städade jag HELA lägenheten, dammsög, svabbade, bytte sängkläder, körde en tvätt och en diskmaskin, hela köret. Så nu är alla 70 kvm slickbara till och med in i hörnet bakom soffan :-) 
 
Förra veckan var jag som sagt på första rehabpasset. Det var otroligt spännande. Jag fick tre övningar som jag har kört varje dag och så har jag hunnit ta en långpromenad och köra två gympass inklusive 2x30 min CYKLING! Det var mer än ashärligt att få svettas av hög puls än ansträngningen att gå på kryckor, haha. Jag ska dit på onsdag igen och köra igenom gymmet, och hädanefter blir det nog i snitt ett rehabpass i veckan. 
 
Utöver det.. Såå... Jag kuggade linalgen som väntat, Annapanna var här i fredags (<333) och vi körde fredagshäng i Baljan och drack cider istället för att räkna matte. Mer än så har inte hänt. 
 
Nu, sömn. Puss på er!
 

Kommentera inlägget här :