2016/2017

publicerat i <3;

Amen hej på er! Så var det ett nytt år! Tänk er att jag har haft den här bloggen sedan 2009 (!), med andra ord är det år nio på min lilla dokumentationsresa. Hjälp vad tiden går. Men det är ju väldigt roligt att kunna titta tillbaka i arkivet med känna mellanrum <3


Nyårsafton blev helt perfekt. Vi sov till klockan tio, och sedan plockade Sara upp mig hemma klockan tolv och så åkte vi till Linn. Väl där åt vi en panglunch och snackade skit i ett par timmar. Vi skulle fira på olika håll på kvällen och vi ville hänga lite, så det fick bli dagtid. Det var så mysigt. Väldigt ovanligt för mig att faktiskt göra något dagtid på nyårsafton. Tidigare år har det bara varit en lång väntan på att klockan ska slå fem och man får börja fixa i ordning sig och dricka bubbel... Hehe. 

När klockan slog fem så kom vårt favoritpar A och J över. Vi började äta charkisar, dricka bubbel och snacka goja, och sedan ställde sig männen i köket. Jag vet inte riktigt vad de styrde med men när de var färdiga runt åttasnåret stod det hasselbackspotatis, rödvinssås och black angus-entrecote (??? Jag vet inget om kött???) på bordet. Efter en lång middag blev det chokladmoussecheesecake med björnbär, väldigt mycket kaffe och S's hemblandade chilenska grogg. Mums! 

Runt tio kom J förbi och hängde, och när tolvslaget närmade sig knallade vi ner till Borggården i regnet. Jag gick utan kryckor vilket var första gången jag gick en längre sträcka själv. På vägen hem var jag sjukt trött i foten (ont också) men det var det värt. :-)

När vi kom tillbaka från Borggården satt vi och snackade skit, tittade på en film och åt chips (hehe mums). Sedan tvingade jag S ta en (trettio) nyårsbild med mig, och vid fyra (!) blev vi ensamma. 

Det var vår nyårsafton det. När vi vaknade på tolv dagen därpå blev det Modern Family-maraton i soffan, en obligatorisk pizza på det och häng hela dagen. Jag körde en tvätt, städade i ordning och hade lite tentaångest också, haha...


Och idag! Så är tenta-p igång. Helvete. Vilken ångest det är. Jag har tenta på lördag och jag vill gråta :-)))))))) Dessutom har jag blivit sjuk; förkyld, ont i kroppen och blåsor i hela munnen så jag hoppas kroppen okar fram till den 11:e efter sista tentan är skriven. Heja kroppen. 

Nu ska jag städa undan lite här hemma och sätta mig och inleda pluggtimme åtta för idag. Puss och GOTT NYTT ÅR på er! 

Kommentera inlägget här :