weekend

publicerat i <3;
Min födelsedag var så fin. Jag hade verkligen en jättebra dag. Det var härligt på campus, jag hann räkna nästan alla uppgifter jag hade på dagsschemat och jag skrattade sådär härligt mycket som jag alltid gör med (och åt) mina plugg-grabbar. På gymmet gick det lika bra; det blev lite av ett psykiskt trappsteg jag skuttade upp på när jag svängde runt hopprepet ett första varv. När jag kom hem mötte jag S i trappuppgången med en bukett blommor i famnen. Blev så så så glad <3
 
Resten av veckan (dvs en skoldag och helgen...) har rullat på i full fart. Det blev en relativt kort fredag på campus för min del, fem timmar matte och lite pizza till lunch. När Baljan började fyllas av öldrickande studenter plockade vi ihop matteböckerna och jag rullade till gymmet. Sedan spenderade vi kvällen hos S's föräldrar och sedan somnade vi ruskigt gott lite för sent.
 
Igår tog vi lite sovmorgon. Eller jag tog sovmorgon, snarare. S hann dra av ett gympass innan jag ens hade slagit upp ögonen, hehe. Sedan spenderade jag dagen med lite mys med Linnsan och Josse, städning hemma och gos i soffan. På kvällen beställde vi hämtmat och åt i soffan framför Modern Family, och när kvällstimmarna smög sig på hade årets första semla slunkit ner och den fjärde Harry Potter-boken var utläst för min del.
 
Och idag har jag varit i hallen. Klubben har anordnat Familjedubbeln och det var lika mysigt som vanligt. Dessutom fick jag spela en hel del (gjrode ett litet halvgraciöst hoppsasteg också, haha) vilket gjorde mig alldeles för lycklig. Direkt från hallen åkte jag till gymmet, och efter att vi hade satt upp vår nya lampa i vardagsrummet har vi typ bara lagat mat och myst med en katt S hittade i källaren. Tyckte så synd om den och ville nästan att den skulle få sova här inatt, men det tyckte inte S... Hehe. 
 
Okej. Nu har jag bluddrat ALLDELES för mycket. Imorgon börjar en ny vecka. Det blir kul! Puss på er. 

Kommentera inlägget här :