en ruskigt bra vecka

publicerat i <3;

Friyay! Den här veckan har sprungit förbi. Tisdag och onsdag försvann i ett nafs med massor lektioner, föreläsningar, ett besök på gymmet och en kväll på Pitchers för att bli Arsenal-supporter för 90 minuter och hänga med grabbarna. I tisdags var det ju Alla Hjärtans Dag också, men vi firade knappt. Jag städade och gjorde det fint hemma och köpte en ros till Sammy (mehe) som han fick när han kom hem. 


Igår hade jag en så himla bra dag. På morgonen mötte jag upp Becca, vi tog ett lååångt kaffe och snack-maraton. Så himla mysigt att träffa henne igen, blir fylld av så HIMLA mycket energi. När klockan slog ett satt jag i A2 och lyssnade på satser om andra ordningens diffekvationer, vilket var förvånansvärt förståeligt. Efter det brummade jag till gymmet, körde rehab och massor ben- och stretchövningar i 90 min. Så himla kul var det. 

Efter en dusch på gymmet åkte jag hem till C. Vi hade bestämt att vi skulle fika hos henne, bara vi två, men jag kom in genom dörren stod resten av våra kompisar som vi pluggar med! De hade alltså dragit ihop ett litet födelsedagsfirande för mig i efterskott!! <3 Min hjärta värker. Så himla gulligt, och vad glad jag blev. Vi lagade pizza tillsammans, drack kaffe och åt efterrätt och snackade skit. När jag kom hem klockan tio, lite väl uppfylld av positiv energi och kärlek så satt jag och S och pratade en stund och sen hoppade vi säng. :-))

Idag har jag bara haft två lektioner, tjoho. Otroligt nog hann vi med alla (!!) lektionsuppgifter på de två respektive timmarna, så vi käkade lunch ihop och nu är jag på gymmet! Ska precis byta om och så blir det rehabövningar och kanske lite kondition. Sen ska jag hem och baka chokladbollar och ikväll åker vi iväg som vanligt <3
 
Vi hörs <3

Kommentera inlägget här :