från sängen

publicerat i <3;

Hej mina fina. Hoppas ni mår bra! Vi hördes ju igår. Knäppt att jag ibland inte skriver här på tre veckor, och ibland skriver två dagar i rad. Hur som haver så ligger jag i sängen, väldigt redo att pömsa. Men S stökar i köket så jag kommer inte riktigt till ro. 


Så medan jag försöker krypa djupare ner bland alla kuddarna får ni kika på fyra bilder från de senaste dagarna! :-)

I helgen satte vi äääääntligen upp våra tavlor ovanför köksbordet. Jag är så nöjd, och med lampan över bordet har det blivit så himla mysigt. Lite retro med det röda kaklet, lampan och trästolarna (och cornflakesburken såklart). Åh. Jag älskar vårt kök!

Såhär glad och fin var jag på min födelsedag. Vi åt ju som sagt på restaurang och det var lika mysigt som det låter. När restaurangen började tömmas på folk insåg vi att vi hade suttit där en bra stund för länge och babblat - tecken på en lyckad middag.

Det har nästan blivit dagliga gymbesök. Ikväll körde jag ett pass som gick så jääääkla bra! Jag börjar bli så stark igen och det är en så jävla tacksam känsla, att det går framåt.

Liveupdate från sängen. Den femte Harry P-boken är nu påbörjad. Jag har för mig att det är en av mina favoriter (har inte läst böckerna på tre, fyra år) så jag ser fram emot många timmar med denna klump till bok på 1001 sidor.


Nu: sömn! Puss!

Kommentera inlägget här :