birthday

publicerat i <3;

Hej och godmorgon! Just nu sitter jag på Espresso House, tittar på människor och dricker en latte. Unnar mig, lite. För idag fyller jag år! Det är alltså min 22:a födelsedag, men jag känner mig lika mycket som ett barn som alltid. Imorse vaknade jag upp till en gullig lapp - blev löjligt glad, unnande mig mjukt bröd till frukost (vi äter aldrig det hemma men jag köpte en liten fralla igår kväll) - blev barnsligt glad. Och nu sitter jag som sagt med en latte och är tacksam över livet. Idag väntar ett par timmar matte på campus, pizza till lunch, ett rehabpass på gymmet och födelsedagsmiddag på Aioli ikväll <3 


Jag träffade min sjukgymnast igår och fick nya övningar, eftersom de senaste två veckornas dagliga rehab har gjort mig väldigt, väldigt mycket starkare. Från och med idag ska jag börja hopprep och det känns helt jävla fantastiskt. Jag kan inte ens förklara med ord hur lättad jag är över att rehaben går framåt, och att jag nu ska börja lyfta från marken med båda fötterna samtidigt känns lite som en suddig dröm. Om två veckor vid min nästa träff med min sjukgymnast ska vi testa att springa på löpbandet. Åh. Hör ni? Helt fantastiskt. 

Jag ska strax knalla bort till 12:ans busshållsplats, men först ska ni få se lite bilder från mina senaste veckor <3

Det blir mycket frukt nu, och mycket kaffe. Jag fick en mjölkskummare av mamma i julklapp som går på högvarv här hemma. Jag älskar den (och det faktum att jag typ dricker latte varje dag numera). Dock försöker jag dra ner på min kaffekonsumtion till en, max två koppar per dag. Svårt.


De senaste två helgerna har jag faktiskt spenderat i en badmintonhall. Förrförra helgen var jag i Racketcenter och tittade på Götas nybörjartävling. Fällde ganska många tårar av stolthet när spelarna från klubben tog medalj efter medalj. För övrigt var den där lördagen en helt fantastisk dag, jag promenerade till hallen (cirka tjugo minuters promenad), köpte med en kaffe på vägen och njöt av att solen stack i ögone. Det enda tråkiga var att jag var bakis som ett ägg från gårkvällens korrefest, haha. 


Och i lördags hängde jag i Nyköping hela dagen. För elfte året i rad var jag där, men för första gången utan att spela. Jag kunde helt enkelt inte stanna hemma, inte med tanke på att hjärnan och hjärtat allra helst hade haft en frisk fot som tillsammans med resten av min kropp hade befunnit sig i Täby och lirat sitt första Senior-SM. 


I söndags, dagen efter jag var i Nyköping, jobbade jag i Borensberg för första gången sedan i somras. Så mysigt var det. Det var en ganska lugn dag, men jag märker direkt att jag blir lite pysslig av att vistas i våra lokaler. Så när jag kom hem efter en heldags jobb blev det lite städning av lägenheten. Och så hade S satt upp våra tavlor i köket <3 Väldigt fint blev det. 


Och rehab varje dag. Varannan är jag på gymmet och varannan är jag hemma. Dock tror jag att det kommer att bli nästintill dagliga besök på gymmet hädanefter, eftersom jag är måttligt road av att hoppa hopprep hemma i vardagsrummet, haha. Vi får se vad som händer. 


Nuuuu ska jag ta bussen till campus! Ha en fin dag allihopa. Pussssss! 

Kommentera inlägget här :