sista inlägget från min trogna mobil

publicerat i <3;

HEJ! Det känns som en evighet sedan vi sågs. Hoppas ni mår bra.


Jag har blivit frisk (woho!) vilket bara tog typ 8 dagar. Jag låg hemma hela den där veckan måndag-fredag och gick på två föreläsningar, sedan sov jag mest. På fredagen hade vi sittning med mattelärargänget och det var såååå kul. Föris, sittning, mellanfest och dans på HG hela natten lång (SÅ KUL!!!!). När jag och Jakob hade valsat runt till de sista tonerna av Stad i Ljus knallade jag och grabbarna bort till McDonalds, och sedan gick jag hem i morgongryningen och fågelkvittret med mat i magen. En lång och fin kväll. 

Klockan tio morgonen därpå, efter fyra och en halv timmes sömn, vaknade vi (inte ens bakis, tacka mitt smarta not-so-sober-me för massa mat, en 30 minuters promenad och en liter vatten) för att brumma till Stockholm där vi spenderade förra helgen. S var på en arbetsintervju så vi passade på att hälsa på hans syster. Mycket mysigt. Den här veckan har flugigt förbi, jag har inte gjort många knop utöver att rehaba, hänga på campus, plugga och ätit en mysig spontanlunch med Sara i måndags. 

Igår, lördag, hade jag en ensamdag. S jobbade och skulle på sittning, så jag både vaknade och somnade själv hemma. Igår unnade jag mig en brakfrukost med nybakt bröd och massa jordgubbar, och så åt jag framför Friends <3 Sedan hann jag både knalla till stan fram och tillbaka två gånger, köpa tyg, sy två kuddfodral, äta superlunch, träna och tvätta. På kvällen kom mamsi förbi på middag och när hon åkte hem vid halv elva satt jag framför Friends och sydde på märken på min ovve i två timmar. Väldigt härlig dag. Jag älskar ju att vara själv (ibland).

Just nu sitter jag i sängen, S ligger i mitt knä och sussar sött (nåja, jag har redan gett honom en resorb och en huvudvärkstablett). Jag tänkte kliva upp och äta frukost, och sedan vet jag inte riktigt var den här dagen kommer ta mig. Jag ska till Norrköping och köpa en ny mobil (!) och så ska vi veckohandla, men inte mer planer än så. Nu ska jag i alla fall försöka slingra mig ur S armar och skutta upp. Nästa gång vi hörs är det från en ny mobil (det blir en iPhone SE, aj min plånbok) och med lite bilder! Kul va! Puss på er <3

Kommentera inlägget här :