ny mobil men gamla bilder

publicerat i <3;

Äntligen har jag köpt mig en ny mobil. Förra söndagen åkte jag till Norrpan och köpte mig en rosaguld iPhone SE, men det var inte förrän i fredags som jag installerade den, så att säga. Jag har tagit väldigt lite bilder, men jag tänkte att jag ska bjuda på lite favvobilder som min förra, trogna iPhone 5s hann ta under sina tre år. Håll till godo <3

Förra året hade vi en fantastisk vinter, då hemma i Berg. Det här är verkligen en av mina favoritbilder från världens bästa plats. 

Sedan flyttade vi, i mitten av juli. Till vår lägenhet mitt i Vasastan. Som vi trivs här <3 I dagarna ska vi skriva kontrakt till sista december, och jag är så tacksam att få spendera ännu en jul här. Sedan får vi se om vi vill hyra lägenheten ännu längre, eller om vi vill leta oss vidare mot en ny bostad.

Det bästa med att bo i stan är att det är så enkelt att ta sig, överallt. Tio minuters promenix till vårt favvoställe Beer and Burger.

Dem här amazing resan med bästa Sara. Vad jag älskar att resa med henne <3

Lefkas kan ha varit den vackraste platsen jag sett i hela mitt liv. Vattnet var så otroligt blått att till och med min usla mobilkamera fångade det.

I slutet av sommaren åkte vi till Öland. Kärlek. Det är så rofyllt att komma hit en gång per år.

Hösten kom, och jag lämnade två år av jobb bakom mig och började plugga. Det är ett av de bästa beslutet jag någonsin tagit. Nolle-P var så fett. I höst ska jag vara fadder! Så peppad på det.

Jag hann inte med så mycket badminton där mot slutet av hösten. På bilden ovan spelar jag final i DSA i Stockholm. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv, och efter matchen och jag hade tagit av mig skorna blödde jag på båda fötterna, hade fått en blå stortå och tappat hela skinnet under den andra stortån :-))))) Förlåt för äcklig info, hehe.

Det var lite bilder som fick följa med till min nya telefjutt. De gör mig väldigt glada hela högen <3

Kommentera inlägget här :