måste leva lajf

publicerat i <3;

HEJ PÅ ER!

Hur länge sedan var det vi hördes? Typ fyra månader känns det som. Universitetslivet har slagit mig med full kraft och det är med skräckblandad förtjusning jag har slängt mig in i ett femårigt program som kommer resultera i att jag om exakt fem år står i en gymnasieklass och undervisar i matematik och kemi.

Utöver elvahundra sidor kurslitteratur att läsa den närmaste veckan rullar Nolle-p på i full fart. Jag, liksom resterande tusentals n0llan på LiU, har fått n0llesjukan och går runt på campus som någon form av en snorande zombie. Kombinationen bakis och förkyld är inte go alltså, samtidigt som man måste kämpa sig uppför den jävliga märkesbacken varje morgon och komma fram till föreläsningssalen som ett tomathuvud (kanske beror på att jag inte har tränat under hela Nolle-p också....)

Men det är helt fantastiskt kul. Det verkar vara en klockren yrkesbana för mig att gå, och jag trivs oerhört bra. Jag har inte hittat någon sådär fetbra bästis ännu, men å andra sidan har vi inte ens fått träffa våra klasser. Självklart är alla jag träffat hittills dunderhärliga, och min nollegrupps faddrar är helt amazeballs <3

Vi har druckit bärs på München Hoben (som för övrigt var en sjukt överhypad grej, men jag borde kanske borde köat lite för att fått lite mer festmode), haft vår första sittning, Ärtor och punsch, och så har jag invigt [hg] som äkta student och inte bara +1. Känns bra. Förra måndagen var vi på hg de tre korta timmarna det var öppet tillsammans med alla lärarstudenter, och wowwowwow vad kul det var. För första gången fick jag höra Stad i ljus som student och det var fasen mäktigt. Min fadder stod bredvid och gallskrek ut perfekta textrader innan han drog upp en annan fadder mitt i ringen och dansade vals tills låtens slut. Mycket vackert, haha.

I fredags hade vi vår första inlämning och sedan kickade vi loss på finsittningen och avslutet på Nolle-P. Dagen innan var vi på vår första kravall men vi tog det lugnt för att orka med finsittningen, och vilken jäkla tur att vi tog det just lugnt. Fredagen var späckad och direkt efter jag hade lämnat in min uppgift tog jag en dusch, åkte till systemet och vidare för att hänga hos A med hela nollegruppen innan sittningen på Konsert & Kongress. Efter sittningen (som var maaaaagisk och som jag inte har några bilder ifrån pga min mobil är pajish) intog vi Kollektivet och sedan dansades det natten lång. Oj, vilken lång dag det blev.

I helgen har jag tagit det lugnt. Ätit pizza, varit bakis, hängt hos och med mamsi och fixat lite prylar till lägis såsom gardinstång, klocka och gardiner till vardagsrummet. Idag innan dagens enda (inställda) föreläsning ordnade jag upp mitt liv och fixade ny bankdosa, kopplade swish och allt sånt där jobbig tekniskt man inte tänker på när man byter bank. :-)

Andra härliga grejer som har hänt sedan vi hördes sist; vi har varit på bröllop! Sambons älskade syster har äntligen gift sig och det var en sagolik helg. Vi var borta fredag till söndag förra helgen och det var så skönt att få lite kvalitetstid med S efter att ha sprungit om varandra i tre veckor. Få pussas lite extra, sova länge och inte vara bakis eller släpa på ett ton böcker i varandras närhet var guld. Dessutom, det var ju bröllop. Man får ju feeling :-)

Nu ligger vi i sängen och ska pömsa. Enligt måndagstradition har vi ätit köttfärssås och jag har plöjt både kurslitteratur och New Girl idag. Känns bra. Dessutom fick jag spendera 65 fantastiska minuter på banan idag vilket har gett mig tillräckligt med energi för att klara av hela den här veckan. Så härligt.

Nu: krama mig sambo till sömns och skrapa ihop åtta timmars skönhetssömn. Tack för tålamodet hörni, och förlåt för en lite osammanhängande sammanfattning av mina två veckor här på uni <3.

Kommentera inlägget här :