hemtentamen, starbuckskaffe och gung i lekparken

publicerat i <3;
Hej på er! 
 
Prokrastineringens tid är här. Det är lördag och vi fick vår första hemtenta i torsdags. ÖVER HELGEN. Hur taskig får man vara egentligen? Hur som haver sitter jag i vår älskade soffa och försöker prokrastinera allt jag kan - för att slippa komma till skott och börja skriva. Vi har en tuff uppgift framför oss, men jag behöver bara repetera lite kurslitteratur för att fräscha upp minnet, få i mig lite kaffe och komma på benen (!) för att det ska gå bra. Jag har fortfarande inte blivit tillräckligt frisk för att orka med mitt vanliga tempo, men jag gör mitt bästa, för det är ju otroligt kul i skolan. I och för sig är vi inte på universitetet överdrivet mycket, men de korta stunder vi är där är det guld (förutom att folk inte vet vad gång- respektive cykelbana innebär). 
 
 
 
Som ni kanske förstår har jag inget schemalagt dessa dagar då vi skriver hemtenta, så igår åt jag lunch med mamsi i Mjärdevi och catchade upp. Sedan tog vi en Starbuckskaffe och pratade om hallmöbler, gardiner och bekanta ansikten innan hon sprang iväg på ett möta. Hon åkte nämligen iväg på en resa igår så nu blir det en vecka utan henne <3 Igår kväll åkte vi sedan bort till S föräldrar för fredagsgrill och massor lek i lekparken med Teo. Sedan fick vi skjuts i bagageutrymmet hela vägen hem och plöjde ett par avsnitt New Girl innan sängdags. En väldigt mysig kväll. Jag vet inte hur jag någonsin skulle kunna leva utan barn. Sedan att det får vänta ett par år är jag medveten om, men jag ser framemot den tiden i livet också.
 
Jag kunde verkligen inte somna igår, så efter klockan två petade jag på S så han vaknade, och sedan fick han krama mig hårthårt tills jag somnade. Hehe. Perks of having a sambo. 
 
 
Jag ska sitta hemma och läsa ett par timmar innan S kommer hem från skolan, sen ska jag iväg på äventyr och fira Babbos 5-årsdag! Så mysigt. Det blir en lugn kväll, och imorgon ska vi iväg och kika på hallmöbler och nattduksbord. Sedan vill jag hitta en ny matta till vardagsrummet, den vi har nu är min gamla från Berg. Visserligen är det inget fel på den men den känns lite för liten för vårt vardagsrum, plus att den är grå... som soffan. Skulle vilja hitta en matta i 200x300cm i något härligt, stilrent mönster. Rusta, Ikea, Mio och Jysk har vi redan varit på och jag börjat tappa hoppet (nästan så jag vill fälla en tår nu, haha, ja, jag har pms).
 
Nej ni. Nu måste jag plocka upp den tunga kursboken (en av fem, snarare) och fortsätta läsa. Puss! 

Kommentera inlägget här :