första hemtentan

publicerat i <3;
Hej på er! Jag tänkte bara kika in och säga hej. Har lite dåligt samvete att ni glöms bort mellan varven, men det kanske inte är någon som saknar mig här trots allt :-)

Hur mår ni? Jag mår bra, eller i alla fall sisådär. Jag är inne på vecka tre med feber, vilket inte är överdrivet kul. Det är ingen 40-graders feber vi pratar om (då hade jag inte kunnat stå på benen...) men en halv grad för mycket påverkar kroppen mer än man tror.

Bortsett från feber har jag kämpat med en hemtentamen de sedan i måndags. Idag vid 11.53 (deadline 12.00, bra jobbat ju) skickade jag in den, och efter det körde jag ett städrace här hemma med dammsugning, tvätt och byte av sängkläder. När S kom hem frågade han om jag hade moppar också för golven var så blanka, men det var nog bara ett litet dammlager som har gömt vårt fina trägolv den senaste veckan, hehe.

Efter tvåsnåret knallade jag ner till KK, mötte upp mitt squad och planerade faddertacket. Sedan åt grabbarna glass och jag drack islatte, och så stod vi på Stora torget i fyrtiofem minuter och pratade om Jodel och skitungar på högstadiet. Efter det tog jag en vända på stan innan jag kom hem och pussade lite på S, och nu ska jag slänga i mig lite mat och rulla mot Racketcenter för träning med Göta! Oj, så skoj. Är dock lite orolig för hur kroppen kommer må imorgon då Göta bjuder upp till hårdare träningsmotstånd, men jag tänker att jag får steppa upp mitt game, haha.

NU: KÖTTFÄRSSÅÅÅÅÅÅÅÅS! Puss på er!

Kommentera inlägget här :