bildbomb och humörsvängningar

publicerat i <3;

Hej mina hjärtan. Hur mår ni? Jag fick lite dåligt samvete när jag kom på att jag inte har skrivit här på länge.

Jag mår hur som haver bra. Jag har haft en upp-och-ner-vecka, där jag ena dagen har sprudlat av glädje och dagen därpå bölat ut halva Stilla havet. Men idag mår jag bra! Vi hade faddertack igår så idag är jag lite småbakis. S sitter och skruvar ihop våra sängbord (äntligen!!!) medan jag tvättar och städar. Imorse vaknade vi vid nio (!), jag hade bara sovit sex timmar då så när S knallade ut i vardagsrummet för att titta på Formel-1 tog jag med täcke och kudde och somnade i hans knä två timmar till. En sån där mysig söndag är det idag.

Jag insåg att det har ekat tomt på bildfronten här ett tag, så vi kör ett litet bildmaraton:

För två veckor sedan, den 15:e september, var sista dagen för barbent i år. Är så tacksam över vilket fantastiskt väder vi har haft i augusti och september.

Och Linköping, min älskade stad, är ju så vacker såhär års. Det här är min favoritutsikt i hela stan, när jag kommer cyklandes hemifrån och ska in mot centrum. Åh.

Förra helgen hämtade vi vår sänggavel. Den blev så bra i sovrummet. Vi satte även upp skenor i taket som vi ska hänga gardiner i, från tak till golv, men jag lyckades såklart köpa fel typ av gardin. Men jag ska försöka hitta tid i veckan så vi ääääntligen kan få lite textil i sovrummet. Tror det kommer bli så mysigt med så mycket gardin, vi har ju 2,70 m i takhöjd i hela lägenheten.

Förra tisdagen sprang jag, Cecilia och Anton Liu-loppet tillsammans. Jag och C sprang första 5 km tillsammans, medan Anton kutade iväg efter fem sekunder, haha. Det var i vilket fall som helst väldigt härligt, jag har inte sprungit sedan i somras så det kändes lite konstigt att snöra på sig dojjorna. (Sprang dock igår innan faddertacket!!)

I fredags kväll var jag och M på den första av Kents alla avskedskonserter. Det var magiskt. Helt magiskt. Joakim Berg är ett jädra geni och jag har ganska mycket att tacka honom för i mitt liv :-)

Nästa gång jag ser dem är under deras absolut sista konsert någonsin. Det är i december någon gång och S följer med mig upp till Stockholm. Till skillnad från förra veckan då jag och M hade sittplats ska vi ha ståplats. Båda längtar och inte längtar dit... För då är det ju slut :-)

Lite träning har jag hunnit med också, och även säsongens första seriesammandrag! Vi har gått upp en divison till denna säsong, från divison 4 till 3. Motståndet blir såklart hårdare, vilket bara är kul, och vi har såklart sänkt förväntningarna. Men vi lyckades plocka med oss 3 av 4 möjliga poäng, dvs vi vann en lagmatch (7-1) och spelade en lika (4-4). Hela truppen var oerhört nöjda när vi satte oss i bilen för att brinna hem från Stockholm där på lördagskvällen.

Igår hade jag en ledig lördag efter två helvetesveckor med plugg. Vi har läst två kurser på helfart, som på något vis har mynnat ut i att vi har pluggat 10-14 timmar per dag och ändå legat efter. Helt sjukt. Men i onsdags lämnade jag in en hemtenta och mina inlämningsuppgifter i matematiken, och sedan checkade jag ut 15.30 i fredags och åkte hem. På kvällen var vi hos S föräldrar i vanlig ordning och på lördag morgon vaknade jag vid halv tio efter nästan tio timmars sömn, äntligen utvilad. S var på gymmet så jag satt framför New Girl och åt frukost länge länge. Efter det tog jag en springtur i det härliga vädret och sedan rullade jag vidare för....

...faddertack! Vi styrde fest för att tacka av våra faddrar under Nolle-P, och det var så jääääkla kul. De fick gå en vandring från Ryd till Skäggetorp där vi anordnade massa stationer, sedan var det norsk karaoke och frågesport hela natten lång.

Så idag är jag lite trött. Det blev ju rätt sent igår. Men såhär blev sängborden! Visst är de dunderfina? Vi är på jakt efter nya sänglampor också, och jag är inne på att köpa likadana lampor i guld, fast vägghängda, som den i koppar vi har i vardagsrummet. Tror det skulle bli kalasfint. (PS. Boken på mitt bord är Fornis nya om ångest, läsläsläsläs den. Så fin och viktig och bra.)

Nu piper tvättmaskinen. Puss på er!

Kommentera inlägget här :