vfu

publicerat i <3;

Ny vecka! Hur mår ni i höstrusket? Här i Linköping blåser vi nästan bort, som vanligt.

Denna vecka är jag ute på VFU, min första under min utbildning. Mer om det så småningom, men nu tar vi en titt slutet av förra veckan.

I fredags tog vi en rejäl sovmorgon. S började sent (och var bakis) och jag sörjde det faktum att jag med 99% säkerhet kuggade min dugga. Men så är livet. Vår säng är skön så jag led inte så mycket av ett par extra timmar bredvid min man.

Jag invigde min nya, mysiga hösttröja. Har alltid gillat rött, så jag är väldigt glad att det är mode nu med klarrött stickat. Supermysigt.

Efter en dag på campus åkte vi mot S föräldrar i vanlig ordning för fredagsmiddag med familjen och barnen (<3), och så rullade vi bokstavligt talat hem vid tio-snåret. Blev SÅ MÄTT. (Plus att vi åkte buss...) Väl hemma bockade vi av ett par Modern family-avsnitt innan vi skuttade i säng tidigt, för på lördagen...

...var det tävling i Jönköping! Jag spelade bara singel och tog mig till semifinal där jag blev utslagen i två raka set. Jag är dock supernöjd med mitt spel i helgen, jag spelade så klokt och kroppen orkade. Kände mig så stark vilket är den bästa feedbacken jag kan få av min träning.

Vi sov hemma i lördags, och då S var på fisketur hela helgen tittade jag på New Girl och bakade pizza hela lördagskvällen. Att sova ensam är mindre härligt, men att få en hel kväll ensam är mysigt ibland. Jag gillar ju mitt eget sällskap :-)

Igår kom vi hem vid femsnåret. Jag körde ett städrace och sedan kom Linnsan över för söndagsmys <3

Och idag började min VFU-vecka. Jag ska ha en veckas praktik på en gymnasieskola här i Linköping. Jag är precis hemkommen efter en första dag, och det var så inspirerande. Det är häftigt att se läraryrket från andra sidan skolbänken.

Lovar att berätta mer under veckans gång, men nu måste jag slänga i mig lite mat och rulla mot träningshallen. Så länge kan ni njuta av våra fantastiska gardiner jag har fått upp idag. Hur fina är de inte??? Är kär. Ikväll ska vi sätta upp lite krokar och så snart ekonomin tillåter kommer en byrå och nya, guldiga sänglampor få flytta in också. Åh. Vårt sovrum är det bästa jag vet <3

Puss på er!

Kommentera inlägget här :