tävling och prokrastinering

publicerat i <3;
Hej gänget! Här kommer nästa snabba inlägg från soffan. Det är söndag och jag prokrastinerar hemtentaskrivande med internetshopping såhär två dagar före CSN (handla på faktura <333) och youtubetittande. S är på campus och tenta-p-hetspluggar, så jag har hemmet för mig själv hela dagen. Imorse tog vi sovmorgon till halv tio, och när S åkte till campus knallade jag ner på stan för att köpa skruv, plugg och lite mer krimskrams till hemmet. Jag cyklar så mycket i veckorna att jag faktiskt gick till och från stan, så himla skönt. Det tar ju inte rysligt lång tid (det tar kanske en kvart till Åhléns men sen springer man ju runt en massa...) så det var uppfriskande i duggregnet :-)

Igår var vi i Norrköping och tävlade! Och det blev en andraplats i singel! Det roligaste var helt klart sista matchen (vi var bara en pool i singeln så vi spelade alla mot alla) där jag efter vinst i första set låg under med 20-11 i andra set. OCH JAG VÄNDE! Till 20-22! Förstår ni att jag tog elva poäng på raken?? Haha, alltså det är knappt möjligt. Ibland blir jag så jäkla stolt över mitt jävlar-anamma och fokus som jag kan plocka fram ibland. Det härligaste var ändå alla kommentarer efter matchen. Bästa Niklas sa att han aldrig har blivit så rörd över att se mig så glad över en vinst (blev ett litet glädjetjut, ett glädjeskutt och en liten knytnäve haha... :))

Det var bara en endagarstävling igår, så det blev en låååång dag i hallen med sammanlagt sju matcher. När jag kom hem vid kvart i nio hade jag handlat ingredienser till pizza så ställde jag mig och lagade mat, och sen hade vi en mysig hemmakväll jag och S. Vi tog en långdusch, åt gott och satt tillsammans i soffan och gjorde vårt eget. Igår kände jag att jag egentligen bara ville vara själv och sköta mitt eget, och då är det så mysigt att vara sambo och kunna umgås-utan-att-umgås.

NU ska jag sluta prokrastinera och börja knåpa på hemtentan. Kram <3

Kommentera inlägget här :