kuggad dugga woop woop

publicerat i <3;
Hej mina fina. Här kommer ett litet snabbinlägg från sängen. Jag ska alldeles strax sova, men kan inte riktigt komma till ro då jag 1) kuggade min dugga 2) hade en urusel träning 3) sambon spelar fifa (som vanligt :-))) och det låter (!) 4) jag har hållit i lektion idag och är lite tagen och mör 5) jag vill inte somna för vår säng är så mysig att hänga i

Sådär, där fick ni en inblick ur hur min dag har varit. Praktiken är sensationellt häftig, jag får se så många genvägar och senvägar och oförutsedda situationer inom läraryrket, och det är så häftigt. Idag, t.ex., så har min handledare haft två lektioner men ändå varit i skolan från åtta till fem. Det har varit planeringstid, matrisbedömning, möten med lärare, provrättning, provvakt, lektioner och en hög andra saker till. Det är så mycket man glömmer bort, som läraryrket faktiskt också innebär. Det känns som att man arbetar mycket mer administrativt och mycket mer med människor, både elever och kollegor, än vad jag hade förväntat mig. Kul är det i alla fall!

Nu ska jag öppna ett nytt dokument på datorn som till slut ska bli min färdigställda VFU-uppgift. Eftersom jag måste plugga till omduggan som är nästa vecka får jag se till att ligga i, men det blir svårt att frigöra tid i helgen. På fredag är det åvveinvigning och kravall, och på lördag anordnar vi tävling. På söndag tänkte vi åka till Ikea och inhandla en byrå, och så tar det väl ungefär halva natten att montera den. Ikeamöbler i ett nötskal.

Nu; titta på mina krokar bredvid sängen (haha, hur fånig får man bli? ÄLSKAR att jag har krokar bredvid sängen och är smått lyrisk över att imorgon bitti slippa hämta morgonrocken i fotöljen) och ropa hit S. Vill kramas lite innan jag pömsar.

Puss på er <3

Kommentera inlägget här :