fredagsfeeling

publicerat i <3;
Här kommer världens snabbaste inlägg! Hej på er! Hoppas ni mår bra! Hoppas ni har lika mycket fredagsfeeling som jag har idag <3
 
Jag sitter hemma i soffan och myser framför New Girl. En lång dag på campus är slut och även denna vecka. Phuh. Duggan igår gick suveränt (är SÅ STOLT över mig själv) och idag har jag fått godkänt på fyra inlämningsuppgifter. Så nu unnade jag mig en ny badmintonkjol och imorgon ska jag beställa hem två burkar till hemmet, en att ha havregryn i och en att ha musli i. S äter havregrynsgröt varje morgon och det är så knöligt att plocka upp och ställa ner havregrynen hela tiden, och jag tycker paketet i sig är så fult att jag insisterade på att köpa en burk som kan få stå framme, haha. Detsamma för muslin, vi har en sedan tidigare men vi har alltid två olika sorter hemma. Så nu ska alla få stå framme sen! Supermysigt. Jag tycker det ser så hemtrevligt ut när lite saker står framme, men självklart inte för mycket. 
 
Hur eller hur. Igår efter duggan var jag på så jäkla bra humör. Och överlag måste jag säga att livet är så härligt just nu. Badmintonen är lika underbar som alltid, universitetslivet är allt jag trodde det skulle vara och mer, och sambolivet med S är.. ja. Vad ska jag säga? Det känns som att jag aldrig har kunnat bo utan honom. Det är så härligt att få dela vardagen med sin bästa vän. 
 
Nu ska vi bege oss mot S föräldrar för middag och kvällsmys med barnen. Nu är det HELG! Puss <3

Kommentera inlägget här :