första duggan

publicerat i <3;

Hej! Det är onsdag kväll och jag sitter i soffan och har precis ätit upp min middag. Slängde ihop massor rester och åt tacos, så så gott. Det börjar mörkna ute och jag skulle egentligen kunna gå och lägga mig, men jag ska träna vid åtta så det är ju lite svårt...

Men! Denna vecka har ägnats av duggaplugg, och idag var det dags. Första skriftliga provet på två och ett halvt år. Och dra mig baklänges vad orutinerad jag kände mig. Stressad, magknip, skakis, jättenervös. Men förhoppningsvis knåpade jag ihop sju ynka poäng och blev godkänd. (Står lite i valet och kvalet om jag ska anmäla mig till omduggan eller inte, kanske bör ta det säkra före det osäkra.)

Nu ska jag plocka ur disk- och tvättmaskin och gå och slänga skräp, och sedan ska jag rulla mot träningen <3

Lite bilder kommer här. Puss!

Det är så fint här. På vägen hem från affären kan man ta den här lilla avstickaren. I trädet sitter massa lampor och ljusslingor och när man pumpar på pumpen tänds de successivt. Så fint på kvällen.

Söndagstacos <3

Här totaldäckade jag efter duggan. Så mysigt och skönt. Älskarälskarälskar våra nya, mörkgrå lakan. Så mjuka och svala. Från Ellos, om någon undrar!

En höstfavvo. Dessa jeans har hängt med ett par år, och de blir ju bara snyggare och snyggare ju mer de slits.

Kommentera inlägget här :